Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek se barátkozzak velük?

Molly1 kérdése:

Szerintetek se barátkozzak velük?

Figyelt kérdés
Mi négyen voltunk a legjobb barik de jött egy lány akit szó szerint mindennek lehordott,most meg puszilgatják egymást(egyszerűen megfojtanám az új lányt)Elkezdtem ezért egy másik lánnyal barátkozni(elég jól kijövünk) és ez most nem tetszik nekik.Olyan leveleket írnak hogy megalakult az új négyes,akkor mit zavarja őket?Annyira ideges vagyok amikor a közelembe vannak hogy azt meg se tudom mondani,dühös mert leváltottak pedig mindent megtettem, elvették a legjobb barátnőmet.=( Szörnyű érzés volt!!!!!=(((((((((((((=((((((((((
2012. jan. 30. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Utálom az ilyen lehordós, barátságtalanító embereket.

Próbálj beszélni a csajjal! Mondd meg neki, hogy téged ez zavar, hogy mindennek lehord, és a barátságotokat is meg akarná szakítani. Magyarázd meg neki, hogy ez nem esik neked jól, és hogy te is tudnál róla ilyeneket mondani (bár nem hiszem, hogy te ilyen vagy).

Esetleg ti is befogadhatnátok őt az édes négyesbe, ha esetleg váltana egy kicsit a viselkedésén, és ezt lehetőleg így is mondd el!

A barátság egy rózsa (ahogy sokan mondják), és a ti négyesetek is egy rózsa volt, amíg ő el nem szakította...

Írj aztán, ha megoldottad a problémát! Remélem sikerül javítani a kis csajszin!

2012. jan. 30. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben,megmondom neki.
2012. jan. 30. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Semmi nem történt ugyan olyan egyszerűen nem változott meg
2012. jan. 31. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!