Hogyan barátkozzak velük?
Van pár lány az osztályunkban akik sokat veszekednek és ha nem állok azok közé akiket kiközösítenek (most jogosan közösítik ki a másikat) akkor engem is elkezdenek piszkálni. Szóval most "átálltam" hozzájuk, de nem tudom hogyan barátkozzak velük..túl lányosak: ők a rózsaszín, világos, boldog, cuki dolgokat szeretik én pedig a fekete, sötét dolgokat. Nem szeretem azokat a nyálas énekeseket, színészeket akiket ők. Biztos jól el lehet velük lenni...csak ők teljesen más társaság, ahová én tartozom ott 1 ember volt, de elköltözött. Szerintetek?
13/L
Ne azért barátkozz velük, mert félsz, hogy kiközösítenek. Az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy a barátjuk legyél. Akkor inkább maradj semleges én is mindig úgy csináltam :) Egyikkel se voltam rosszban. Magadat add. Ne másokhoz igazodj. Ha Te szereted a fekete cuccokat (nagyon helyes :D) akkor hordj olyanokat. Nem másnak kell megmondania, hogy hogyan viselkedj, öltözködj illetve hogy kikkel barátkozz. Gondolj bele ha már most ilyenek akkor milyenek lesznek két-három év múlva. Te is ilyen akarsz lenni?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!