Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért az a menő a mai fiatalok...

Miért az a menő a mai fiatalok köreiben aki össze vissza cigizik, iszik, füvezik? Sajnos akik jó fejek azok ilyenek barátkozzak velük? Szoktam én is iszogatni, de nem minden héten bebaszok stb.

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem újdonság, régen is volt ilyen.
2009. márc. 17. 20:01
 2/13 anonim válasza:
14%
azért mert ilyen bolond világot élünk
2009. márc. 17. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Mert azt hiszik magukról, hogy emiatt felnéznek rájuk, ami sajnos igaz is. Én is ilyen társaságba kerültem, de hál istennek az iskola után elkerültem tőlük.

De miért ők a jó fejek? Ugyan olyan jó fej mint a másik aki a sarokba gubbaszt a szünetben, csak ő rá nem néz fel senki. Én anno barátkoztam ebből a táborból is meg abból is. a lényeg arra figyelj, hogy ne züllj le

2009. márc. 18. 06:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a fiatalok között élénken él a csordaszellem. Egy két nagyhangú képes befolyásolni, irányítani a többit. Igy ők vannak többen, ha nem csatlakozol hozzájuk, kiközösítenek. De ha beállsz a sorba feladod az egyéniségedet. Próbálj meg te alakitani egy csoportot, amelyben mások az elvárások. Talán másnak sem jön be a cigizős, piálós, drogozós társaság, csak nem mernek vezetők lenni. Sok sikert!
2009. márc. 18. 07:27
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Egyrészt, amit a fentiek írtak, másrészt meg a nyilvánvaló: azt hiszik, hogy ettől "lesznek" felnőttek (vagy legalábbis fognak majd annak látszani), mivel sajna tényleg ezt lehet látni sok felnőttől (tehát sokan járnak elől rossz példával, nem ritkán tanárok is), meg persze ez folyik a médiából is. És bár jónéhányan maguktól is rájönnek, hogy ez nem jó, sokaknak ez sajnos nem megy segítség nélkül.
2009. márc. 18. 08:04
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
ez óriási fasyzság, már bnagyon herótom van a gyyökér jkérdéseitektől... n nem azért megyek bulizni, nem azért cigizek ott és iszok alkoholt h raj legyek, hanem mert úgy tudok feloldódni ha iszom, úgy tudom kitombolni magam, de ettől megcsinálom a kötelező teendőimet, nem vagyok kevesebb ember úgy érzem, sőt, szerintem ez jobb mint aki gubbaszt egész nap, otthon gpzeik és ez az élete... Nekem an mire visszaemlékeznem már most, a oltári bulikra stb stb, nem pedig arra h undergroundoztam egy jót...
2009. márc. 18. 09:07
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Aki csak alkohollal, droggal, cigivel tud feloldódni elég szar, kedves utolsó válaszoló...Lehet, hogy több mindenre fogsz emlékezni, de hamarabb meghalsz. Senki nem mondta, h ettől ti kevesebbek vagytok, csak azt hiszitek milyen kemények vagytok mert egy szál büdös cigi lóg a szátokból, és bűzlötök a piától, holott ez nagyon ciki szerintem. Jó lenne ha ezek a FIATALOK észhez térnének, nem ettől lesznek nagy emberek!

Aki nem él ezekkel a szenvedélyekkel nem kell lenézni, ők csak pusztán normálisabbak mint ti! Nem tagadom én is ebbe a táborba tartozom, soha egyetlen szál cigi sem volt nálam, és egy kortyot sem ittam! Mégis felnéznek rám, mégis bulizok, mégis van mire emlékeznem!

2009. márc. 18. 10:14
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

09:07-es: És mire is emlékszel pontosan azon kívül, hogy kétségkívül ittatok, cigiztetek és tomboltatok...? Már ha egyáltalán valóban emlékszel mindenre, és nem törölte az emlékeket az ital, csak a buli kétségbevonhatatlan tényének lenyomatát hagyva hátra?

Nem mondom, én is jól ki tudom tombolni magam pl. egy Korpiklaani vagy Finntroll koncerten, de érdekes módon ehhez semmi szükségem se piára, se cigire, elvégre ott vannak a kedvenceim élőben, amint a kedvenc zenéimet játsszák, és persze ott van körülöttem a remek társaság is. És ennek legalább tényleg megmarad a konkrét emléke is, mert nem mossa el az ital.

Szóval, miért is kell inni-cigizni ahhoz, hogy jól érezd magad...?

2009. márc. 18. 10:19
 9/13 anonim ***** válasza:
5%

9.07vagyok...

Newm kell cigizni hozzá, nem kell, az egy gyökérsé, bánom h cigizek, de nem érzem magam többnek ettől mint gondoljátok nagyokosak...

Igen, nem szégyellem, így tudok feloldódni, ismerkedni, ha egy lecsúszik egy kis alkohol! De olyan túl nagy baj nem lehet velem, ha elég híres és többet elért emberekmint ti is fogyasztanak alkoholt... Én nem kóstolgatom a kockefejüeket mint ők álandóan ITT, mert élőbe nem nagyon szokás... Jólenne az ilyen káérdéseket hagyni a faszba amíg 20évesen szüzek vagytok, és ne mvotl egy barátnőtök sem(tisztelet a kivételnek). Ez az írás annak nem szól aki cigi-alkohol-drog nélkül is elmegy bulizni, összesed csajokat, barátokat, hatalmasakat bulizik!

2009. márc. 18. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
11%
kurávra idegesít ez, hogy ettől érzem magam menőnek... Szivem szerint lecsabvarnám már az összes ilyen kérdés feltevőt ózanul, na akkor menőnek érezném magam...
2009. márc. 18. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!