Hogyan barátkozzak össze velük? PLS!
Figyelt kérdés
Van egy baráti társaság, (főként rastákból, és hasonlókból áll) én is szeretnék közéjük tartozni, két emberrel már ismerősök vagyunk egymással a csapatból, a többiek közül néhányat látásból ismerek. Hogyan tartozzak közéjük? Mit tegyek érte?2010. aug. 27. 11:05
2/2 anonim válasza:
ha már két embert ismersz, akkor jó a helyzet. az sokkal nehezebb lenne, ha senkit sem ismernél. szerintem beszélj azzal a 2 emberrel, hogy ha legközelebb buli lesz, akkor hadd menjél, vagy valami ilyesmi. biztos hogy össze tudnak majd hozni valami találkozót.
és még annyit, hogy biztosan közéjük akarsz tartozni? ezt úgy értem, hogy csak azért, mert ezt menőnek találod, vagy tényleg érdekel a társaságuk? mert ha közéjük kerülsz, valószínűleg nagy lesz a változás, és nehogy eltaszítsd magadtól a mostani haverjaidt/barátaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!