Hogyan barátkozzak vele?
Figyelt kérdés
Az osztályban van egy lány akivel nagyon szeretnék barátkozni.
Viszont letiltott facebookról azaz nem tudom megnézni az adatlapját, de nem igazán tudom, miért csinálta.
A suliban nem szeretném azt mondani neki hogy - Leszel a barátom? meg ilyenek, de hogy kezdjek el barátkozni vele? Am én is lány vagyok tehát nem szerelmi kérdés hanem barátság!
Köszi előre is a válaszokat :)
2012. febr. 17. 18:33
1/3 anonim válasza:
Ha letiltott, az elég egyértelmű üzenet, hogy hagyd békén.
2/3 anonim válasza:
semmi képen se nyomulj! Előbb kérdezz meg tőle valamit.... én is meg kérdeztem egy lányt hogy mit adjak enni a teknősömnek és erre ő lett a 2. legjobb barátom :))))
3/3 anonim válasza:
ha letiltott akkor jelezni akar hogy nincs szüksége rád :SS
a suliban oda mész hozzá és megkérdezed hogy '' szia miért tiltottál le fb-ről??''
ha bunkón válaszol akkor sz@rd le...és nem érdemli meg a barátságodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!