Hunika kérdése:
Mert van az hogy barmit csinalok vagy magamnak vagy masnak csinalok roszat? Hogyan elozhetem meg ezeket
Figyelt kérdés
PL:Egy baratom ker egy kis penzt en nem akarok adni es o ere megharagszik,vagy o ker penzt en adok es aztan ki hasznal , vagy masnap mar kicsufol,vagy ha valaki megut vagy kicsufol es ezt egy vegbe csinalja olyankor mit tegyek?vagy barmit mondok megbantom a masikat ugy hogy eszre sem veszem.???2012. szept. 21. 18:28
1/4 anonim válasza:
Gondolkodj mielőtt cselekszel.
Legyél egy kicsit egoista nem kell mindig másokra gondolni,gondolj magadra elsőként,neked hogy jó,neked az miért jó miért nem,hasznodra-károdra válik-e.Ha nem akarsz kölcsön adni,amit én teljesen megértek mert engem is átvertek nem egyszer a jó szívem miatt,akkor ne adj!
Tanulj meg nemet mondani,ez nem könnyű,de idővel megtanulod-még nekem sem megy egyszerüen.
Ne hagyd hogy kihasználjanak és elnyomjanak!
Ha megütnek üss vissza,légy bátor!Menj edzeni :)
2/4 A kérdező kommentje:
ok az megvan :) csak felek hogy nagyon elverem a kepet es aztan arulkodik XD es sir
2012. szept. 23. 17:30
4/4 A kérdező kommentje:
14 mert
2012. szept. 28. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!