Főleg végzősök! Miben változtatok 9. -es korotok óta?
Nem, nem Nikinek hívnak:)
És köszönöm a biztatást én is a változásban reménykedek:D
16/L
Ez egy jó kérdés. :)
Tavaly végeztem, öt évet jártam szakközépbe.
A kinézetem javult, de 4 éve már ugyanígy nézek ki (szerintem jól, a barátomnak meg én vagyok az álomnő, aztán hogy mások mit gondolnak, az nem érdekel. :D)
16 éves koromig el sem tudtam képzelni, hogy nekem egyszer barátom lesz. Annyira félős és szótlan voltam még. Aztán 17 éves koromban lett (a neten ismertem meg, természetesen. xd), azóta három barátom is volt. Nem tudom, hogy csináltam, én még mindig annak a félénk, szótlan lánynak képzelem magam. Még mindig nagyon furcsa, hogy van életem az interneten kívül is.
De amúgy az "alap" megmaradt, csak sokat tanultam magamról, meg a világról is. Sajnos a félelmeimet nem sikerült leküzdenem azóta se, sőt, csak rosszabbak lettek. Igaz a beszélgetésekkel már nincs akkora baj, de lettek másfajta bajok.
Talán kicsit pozitívabbnak látom azért a világot azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!