Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Üzenetet küldött az agyam...

Üzenetet küldött az agyam álmomban, hogy jobb lesz ha változtatok? Érthetőbben Lent.

Figyelt kérdés

Szóval nagyon ilyen kis hideg vagyok. Mindenkivel! Nem szeretem, ha hozzám bújnak, vagy akár csak megölelnek!

A szüleimtől sem viselem el..

Meg van egy kis fogyatékosságom, félek a férfiaktól úgymond, és ha hozzám érnek akár csak egy ujjal is rögtön össze húzom magam, megfeszül a testem, tisztára pánikba esek.. Így a barátaim sem szoktak annyira "fogdosni".. De van amikor rám jön az 5 perc és végig ölelgetek mindenkit, mert tudom nekik nagyon rosszul esik az én hidegségem evvel talán néha ki tudom őket engesztelni..

Változtatni akarom magamon, hogy ne legyek ennyire bunkó másokkal szembe.. És sajnos ma olyat álmodtam, amiről reméltem, hogy sosem fog bekövetkezni.

Egyik volt barátom, akit nagyon szerettem (De nem tudtam neki kimutatni) leült mellém a földre, mivel én a földön feküdtem.. (valami buli féleség volt és én kimentem az utcára szellőztetni az agyam) Szóval leült és azt mondta: "Van, aki soha sem fog tudni szeretni...El kell fogadni!" És eltűnt.

Ma első órán még sírtam is, pedig nem akartam, csak szabad foglalkozás volt és csak erre az álomra tudtam gondolni.. Az agyam azt üzeni, hogy hagyjak fel a próbálkozásokkal én örökre egy ilyen szemétláda leszek?

Vagy épp ez az, hogy kezdjek el nagyon igyekezni megváltozni??

De egyáltalán mit csináljak, hogy változzak ilyen téren??

2009. nov. 25. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
az álmod azt jelenti, hogy ez foglalkoztatott... az álom nem mongya meg a jövőt, álltalában arról álmodunk, ami nagyon foglalkoztat minket, vagy a lelkiismeretünket... ezt magadnak kell eldönteni
2009. nov. 25. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ha nem is konkrét üzenet volt,felfoghatod annak :) Felesleges okokat keresni, szerintem az a jel, vagy üzenet, amit annak veszünk. Ha elhiszed, hogy ez egy utasítás volt, akkor tégy úgy :)Szerintem ez nem egy rossz tanács (mármint amit álmodtál)

Egy kalappal!

üdv:)

2009. nov. 25. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! Lehet, hogy nem voltam világos: arra utaltam, hogy ez egy jel volt, hogy meg tudsz változni-adott a lehetőség. Nem pedig hogy szemétláda lennél, ezt kötve hiszem.
2009. nov. 25. 21:31
 4/6 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy ilyen lennél.És az első fél mondatodból sejtettem hogy egy kamaszodó tini lány vagy.Az lehet hogy így viselkedsz de véleményem szerint ez csak tanult viselkedés.Tudatos más szóval színjáték.Ami nem csak értelmetlen de másoktól el is szigetel.Az önsajnálat illetve a magunk másokkal való sajnáltatása is ez alá a kalap alá tartozik.Az álom nem jel csupán az agykéreg elektromos aktivitásának kusza, véletlen, kivetülő halmaza.Általában mindenki álmodik ugyanis ez az alvás egy szakasza(álmodó alvás)ki többet ki kevesebbet.Tehát a 2 nincs összefüggésben de AZ EMBER TÁRSAS LÉNY.Ez a lényeg és ez a NORMÁLIS.EGYÉBKÉNT ÚGY ÉLJ AHOGY JÓL ESIK.De ha hiszel nekem, inkább pasizol mint más korodbeli lány.Mindenkinek nő babér...
2009. nov. 25. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ember társas lény, csak egyesek kevésbé társasak, mint mások :) A problémád sztem nem az, hogy hideg vagy, hanem csak annak látszol. Nem tudod kimutatni az érzéseidet, de azok attól még ott vannak. Sztem elég, ha azoknak adod a tudtára, amit érzel (vagy amit gondolsz róluk), akik fontosak számodra, de nem feltétlenül kell mindenkit ölelgetni (főleg ha te nem akarod), szavakkal is ki lehet fejezni.
2009. nov. 26. 00:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Öö utolsó előttinek.. Igen lehet, 16 éves vagyok.. De épp ez az, hogy én nem sajnáltatom magam! Mindent folytok magamba, de szerintem ha te odamész valakihez akit alig ismersz és megöleled észre veszed, hogy ez nem tetszik neki, ha ezt nem is adja a tudtodra! Ez van vele is. Nem akarok szemét lenni másokkal, de megérzik, hogy ez nekem így nem jó! És nem tudom, hogy az mennyire ön sajnáltatás, amikor szó szerint pánikba esek, amikor elkezdenek fojtogatni az ölelésükkel.. És talán abból is leeshetett, hogy nem öncélú és nem önsajnáltató vagyok, hogy én tudom nekem nem túl jó érzés és kb. a szívem majd kiugrik a helyéről, néha mégis megölelem a barátaimat, hogy tudják nem vagyok 1 f.szjankó.

Persze a szavak is ugyan olyanok, de az én számból még ez is furán hangzik..

Nem tudom, hogy mit csináljak, hogy ne jöjjön rám ez a pánik helyzet és akkor onnantól már jobb lenne.. De ezt nem tudom lekűzdeni.. :(

2009. nov. 26. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!