Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Főleg végzősök! Miben változta...

Főleg végzősök! Miben változtatok 9. -es korotok óta?

Figyelt kérdés
Sokan hatalmas változásokon tudnak átmenni ez alatt a 4 (0.asok esetében 5, bukás esetén akármennyi) év alatt. Ti miben változtatok??
2012. szept. 20. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Magabiztosabb vagyok,sok ismerőst szereztem barátokat is.Kevésbé félek új dolgoktól.Vállalkozó szellemű lettem.Könnyebben barátkozok ilyesmi :D
2012. szept. 20. 21:27
 2/12 A kérdező kommentje:

Én azt hiszem elmondhatom, hogy azok közé tartozom akik teljes átalakuláson mentek keresztül ez idő alatt.

Fogszabályzós szemüveges kislányként kezdtem a gimit. A hajam derékig ért, és semmi formája nem volt. Szörnyen vékony voltam, de tényleg. Ehettem akármennyit, nem tudtam hízni, pedig nagyon szerettem volna. Az öltözködési stílusom is szörnyű volt.

De az évek alatt megváltoztak a dolgok. A fogszabályzó már a múlté, a szemüveget kontaktlencsére váltottam, a hajam tépett és egész jól megtaláltam a hozzám illő fazont. Megtaláltam a stílusom, már nincs gond az öltözködésemmel. És végre a kilók is megragadnak rajtam, ha nem is egy tökéletes test az enyém, végre egy átlagos, talán jónak is mondható alakom lett. Az általános iskolai osztálytársam nem igazán ismernek meg, mikor néha összefutok velük :)

Belül is sokat változtam, de ezek csak olyan átlagos változások, amiken mindenki átmegy ez idő alatt :)

Várom a válaszokat :)

2012. szept. 20. 21:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez elég pozitív változás :),
2012. szept. 20. 21:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Nyíltabb lettem, egy idegennel is tudok úgy beszélgetni, mintha már 1000 éve ismerném. Barátságosabb vagyok. Nem vagyok már magamnak való. Ha beszólnak, tudom kezelni, nem sértődök meg apró dolgokon. Nagyon kell tudnia valakinek ahhoz, hogy már megtudjon sérteni.

Szóval pozitív irányban változtam, és ennek nagyon örülök. :D Örülök, és egyáltalán nem bántam meg, hogy abban az iskolában kezdtem a középiskolás pályafutásomat. Szívemszerint nem változtattam volna sulit, amit már így félig-meddig megbántam. De így alakult. Májusban más emerekkel fogok egy tablón szerepelni és egy másik iskola neve alatt.

2012. szept. 20. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Kinézetben is, - ha szabad azt mondani - jobban öltözködöm, ill. belsőleg is, több önbizalmam van, barátokat szereztem, könnyebben barátkozom már. Segítőkészebbé és optimistábbá váltam.
2012. szept. 20. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Elnézést, én nem vagyok végzős, szóval nem is írhatnék ide..

Én most vagyok 2. éves a gimiben és 5 évesre jelentkeztem:)

Jó így elolvasni ezeket a változásokat...kis reményt adnak:D

Most elég stílustalan az öltözékem, de tudom min kéne változtatni..egyszerű farmer- pulcsi párosítás....

A hajamat meg vasalom és eltörik folyton..de már nem tudok leszokni..

Az idegenekkel meg nem nagyon tudok mit kezdeni..azaz nem megy a "fesztelen" beszélgetés...csak ismerősökkel...

Remélem majd én is sokat változok, mert most egyenlőre ha arra gondolok milyen felnőtt lesz belőlem és hogy fogom megállni a helyemet a világban...húú..jobb nem is bele gondolni:D

16/L

2012. szept. 21. 16:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsò!Nikinek hívnak?:-D
2012. szept. 21. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem sokban, inkább a személyiségem változott suli óta, mint kinézet. Jó persze nőtt az ember, meg erősödött, meg ami a korral jár.
2012. szept. 21. 18:19
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Ma 16:23-as válaszoló! Folyamatosan változik az ember, ne aggódj a felnőttkor miatt sem :)

2012. szept. 21. 21:05
 10/12 anonim válasza:

én is 5 éves gimi mentem, ez az 5.évem ,szerencsére :D :)

hát elég szerény,vissza húzódó lány voltam az öltözködésem nekem sem volt vmi jó..

most magabiztosabb vagyok,jobb az öltözködési stílusom,egy kicsit nagy lett a szám ami azért jó mert így nem cseszegetnek mert vissza szólok ,persze normális határon belül vagyok :D

az osztály az aki átváltoztatott szerintem egy jó írányba,az 5 év alatt mindig más emberek társaságában voltam,így szinte mindenkivel jóba vagyok az osztályból..

bár már így ucsó évre kicsit meguntam néhány embert,de ez már mellékes :)

2012. szept. 21. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!