Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma egy kilencedikest piszkálta...

Ma egy kilencedikest piszkáltak a végzősök! Én meg jól szétvertem őket, valószínű, hogy kicsapnak?!

Figyelt kérdés

Ma egy kilencedikest szívattak a negyedikesek.Én is negyedikes vagyok,és nem is vertem volna meg azt a két évfolyam társamat,hogy ha nem piszkálták volna egész héttől kezdve..Elegem volt,hogy bántsák szerencsétlen gyereket.

Szünetben történt,jól bevertem mindkettő arcát..Ma is voltam az igazgatóinál és holnap is..ott dől el.

Kicsaphatnak?

köszönöm előre is

imádom azt a sulit mert azt tanulhatom amit mindig is szerettem volna csinálni,de ha kirúgnak nekem annyi.

2012. szept. 13. 15:51
 1/3 anonim válasza:

Szerintem jól tetted. Tanároknak nem próbáltad levezetni, hogy mi volt? Tanulmányi eredményeid milyenek? Ha jó az átlagod és máskor nem voltak ilyen balhéid, adnak egy szóbeli figyelmeztetést és kész. Legalábbis én lerendezném ennyivel, ha én ülnék az igazgatói székben és tudnám, hogy nem Te kerested a bajt.

Azért dühítő a két másik viselkedése.... Az ilyeneket kéne kicsapni..

2012. szept. 13. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:

A szívatások alap dolgok

Jó tanuló vagyok erős négyes!

Ráadásul sporteredményeket is szerzek a sulinak..távolugrás magasugrás stb

2012. szept. 13. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Erőszakra erőszakkal reagáltál. Ráadásul talán a piszkált elsősnek is rosszabb lett a helyzete, ugyanis meglehet, hogy a negyedikesen most már azzal fogják szívatni, hogy "nem tudod magad megvédeni..." stb. Közhelyesen hangzik, de szarni kell azoknak a végzősöknek a fejére, mert ők akkor érzik jól magukat, ha valakit piszkálhatnak - ha látják, hogy az "áldozatuk" nem foglalkozik velük, továbbmennek.
2012. szept. 21. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!