Ma egy kilencedikest piszkáltak a végzősök! Én meg jól szétvertem őket, valószínű, hogy kicsapnak?!
Ma egy kilencedikest szívattak a negyedikesek.Én is negyedikes vagyok,és nem is vertem volna meg azt a két évfolyam társamat,hogy ha nem piszkálták volna egész héttől kezdve..Elegem volt,hogy bántsák szerencsétlen gyereket.
Szünetben történt,jól bevertem mindkettő arcát..Ma is voltam az igazgatóinál és holnap is..ott dől el.
Kicsaphatnak?
köszönöm előre is
imádom azt a sulit mert azt tanulhatom amit mindig is szerettem volna csinálni,de ha kirúgnak nekem annyi.
Szerintem jól tetted. Tanároknak nem próbáltad levezetni, hogy mi volt? Tanulmányi eredményeid milyenek? Ha jó az átlagod és máskor nem voltak ilyen balhéid, adnak egy szóbeli figyelmeztetést és kész. Legalábbis én lerendezném ennyivel, ha én ülnék az igazgatói székben és tudnám, hogy nem Te kerested a bajt.
Azért dühítő a két másik viselkedése.... Az ilyeneket kéne kicsapni..
A szívatások alap dolgok
Jó tanuló vagyok erős négyes!
Ráadásul sporteredményeket is szerzek a sulinak..távolugrás magasugrás stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!