Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket piszkáltak, ugrattak...

Titeket piszkáltak, ugrattak szülés után a súlyotokkal a barátok, rokonok, munkatársak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

ezek nagy többségben férfiak,gondolom :(

"fingjuk" nincs milyen kihordani egy bébyt és hogy miken megy keresztül a testünk és a hormonjaink.szerintem ha téged piszkálnak az az ők éretlenségük.

ezeket soha nem szabad felvenni mert igen is büszkének kell legyünk hogy nagy dolgot vittünk véghez.

kérdésedre válaszolva konkrétan: engem nem piszkált senki mert 19kg híztam és 5 kg plusz maradt és nem feltünő.

de a barátnőmön sok maradt és egy talpra esett csajsz.csak annyit mondott ezeknek az embereknek hogy: Tessék lehet utánnam csinálni.

2012. jún. 29. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem, pedig elso szules utan 12 kilo rajtam maradt, igaz hogy csak harom honapig.

De en nagyon vekony vagyok, igy inkabb azzal piszkalnak a mai napig.

Masodik babaval csak 10 kilot hiztam, akkor is vegig hallgattam, hogy hizhatnek meg. De ez nem kivansagmusor.

2012. jún. 29. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

nagyon vékony voltam a terhességem előtt is, és nem is szedtem magamra sokat közben sem. Viszont szülés után nagyon elszaladt a súlyom. Szoptattam, így mindenki azt mondta, hogy áááá ne törődjek vele, majd lemegy. Közben újra terhes lettem, és a második baba után még mindig csak híztam valamennyit. Nem vagyok most sem hájpacni, de lenne mit leadni... nem akar mozdulni a súlyom sajnos...

Akárhány munkatárssal, ismerőssel találkozom, eddig kivétel nélkül mindenki megjegyezte, hogy úristen mennyit híztál... Tehát a diéta és mozgás mellé még felvettem a repertoárba a régi munkatársak, ismerősök elöl bujkálást is... :(

2012. jún. 29. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Engem pont fordítva, mindenki dicsérgetett, hogy milyen ügyes vagyok, hogy nem híztam meg. Mintha én tehetnék róla! Abszolút alkati kérdés. Most, hogy a szoptatás alatt viszont rendesen felszedtem 10 kiló felesleget, most egy-két ember azért ezt megjegyzi. Nekem lányok tették szóvá, ráadásul olyanok, akik szintén pocakosabbak. A fene sem érti ezt. Engem nem zavar, nem érdekelnek.
2012. jún. 29. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Engem is piszkáltak a súlyommal, de engem a soványságommal... Tudniillik epeköves voltam a terhesség alatt, szóval cakkumpakk 6 kilót híztam, és folyamatosan kaptam az értelmes kérdéseket. Ránéztek a cseppnyi hasamra (úgy néztem ki 8-9 hónapos terhesen is, mint egy jóllakott óvodás), és nagyon rémülten megkérdezték: "Jajj, de pici hasad van! Fejlődik rendesen?"

Na, olyankor akartam gyilkolni... Mellesleg egészséges lányom született, 2900 grammal és 49 centivel.

A szülés óta meg folyamatosan azt kapom, hogy mennyire össze vagyok esve (7 kilóval kevesebbel jöttem ki a kórházból, mint amennyivel teherbe estem). Meg, hogy biztos depressziós vagyok, és kéretlenül is mondogatják, hogy "bizony nem könnyű egy kicsi gyerekkel".

Nekem ebből van elegem, mert tud olyan rossz lenni, mintha a túlsúlyom miatt cs*szegetnének!

2012. jún. 29. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Szülés után másnap az öcsém bejött hozzám a kórházba és mikor meglátott az volt az első kérdése: biztos hogy túl vagy rajta?(a hasamra mutatott közben) 16 kg híztam és 6kg ment le a szüléssel. A pasik úgy gondolják(tisztelet a kivételnek) hogy megszületik a baba és másnap már csúcsformában vagyunk????
2012. jún. 29. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Férjem haverja kérdezte meg a kicsi 2 hónapos korában, hogy jön-e a következő baba. :(
2012. jún. 29. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, pedig csak 4-5 kiló volt rajtam. Család.
2012. jún. 30. 01:40
 9/10 anonim ***** válasza:
na többet sem fogok senkit vigasztalni és bátorítani.
2012. jún. 30. 08:08
 10/10 anonim ***** válasza:
nem,nem voltam idiótákkal körülvéve!!!
2012. júl. 4. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!