Mennyit változtatok 16 éves korotok óta?
Úgy értem, ha visszanéztek arra az időszakra, akkor sokban változott azóta a gondolkodásmódotok, az, ahogy bizonyos dolgokat láttok/kezeltek azóta?
Én most vagyok 16, és nem nagyon tudom máshogy elképzelni magam, de 13 évesen is ezt gondoltam, azóta viszont sokat változtam:D
Csak érdekel:)
Én már másodszor is betöltöttem a 16. életévemet.Jelenleg 34 vagyok.16 évesen minden állandónak és változatlannak tűnik.Mára megtanultam,hogy csak a változás állandó.
Változnak az körülöttünk emberek,a barátok,a kapcsolatok.
16 évesen fontosnak tartottam,hogy mit gondolnak rólam mások.Ma az a fontos,hogy meg tudok-e felelni a saját elvárásaimnak.
Örülj,hogy ennyi vagy!Érdekes dolgok várnak még rád:)
Én még annyit fűznék hozzá, hogy megismertem a fájdalmat. Az igazi szenvedést, amikor azt hiszed, hogy ettől már nem lehet rosszabb és kegyetlenebb, és rádöbbensz, hogy mindent lehet fokozni. A teljes elszigeteltség, az a fajta kilátástalan egyedüllét, amiben összeropan az ember.
Az a jó és rossz az életben, hogy el sem tudjuk képzelni, hogy mi vár ránk. A teljes bizonytalanság. Minden pillanat, olyan törékeny és múlandó.
első válaszoló voltam
Szégyenlem a 16 éves énemet. De az istenes a 14 éves koritól.. A XXI. század réme voltam, igazi új generációs tinédzser. Körbe véve drogosokkal, az életem a buli,pia,cigi szórakozás körül forgott. A minden napos bandázás, kétszínűség. Minden energiámmal azon voltam, hogy én legyek Miss Perfect.
3 év telt el. Abból az életből már minden lemorzsolódott, csak a családom maradt meg. Féltem a következő generációkat. Valaki engem is jól szájba csapkodhatott volna akkoriban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!