Írói válság: tudom az egész történetet, de képtelen vagyok megírni. Mit tehetnék?
A 2. válaszolónak igaza van. (Bármilyen "bunkón" hangzik is. Persze, hogy nem ezt szeretted volna hallani) Nem mindenki születik írónak. Az igazán jók nem is azok akarnak lenni. Egyik sem. Roald Dahl véletlenül lett író.
Nem lehet úgy, hogy most leülök, azt' írok...
Próbálj mást csinálni, ami megy. mindenki jó vmiben!
"Az alkohol tényleg lehet megoldás? Ha ez jó, akkor jó a fű is XD"
az alkohol nem jó. azt se tudod, majd másnap, hogy amit leírtál, azt miért írtad. pedig tegnap még biztos voltál benne, hogy amit írtál, az jó...
"A nőzés már csak azért se jöhet szóba, mert lány vok, de nembaj, értem a lényeget." ki tudja, lehet hogy egy leszbikus kaland adna ötletet... :D
de tényleg, 1görbe este, ellazítja az embert...
bár ez lehet hogy csak rám igaz...
"Ha mégis próbálkozok vele, nagyon rosszul sikerül"
akkor addig írd át, amíg jó nem lesz.
ha nem írod le sehogy, akkor soha nem lesz semmi.
ha rosszul írod le, akkor meg már tudod mitől rossz, és át tudod írni, úgy hogy jó legyen...
Én is válságban szenvedek, de ez még nem jelenti azt, hogy nem vagyok jó íri, stb... csupán hiányzik az a kis +, ami löketet ad az elkezdéshez. Egyébként regényt elkezdeni a legnehezebb.
Nekem is kivan gondolva minden, még sem tudok bele kezdeni, vagy ha igen is, akkor nem olyan, aminek szeretném. Ennek oka, hogy fejlődni kell sok-sok könyvet olvasni.
Ajánlom, hogy nézz be ide: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!