Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Írói válság: tudom az egész...

Írói válság: tudom az egész történetet, de képtelen vagyok megírni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mindig ez van velem. Az egész történetet jól ismerem, minden párbeszédet, fordulatot, de egyszerűen nem tudom megírni. Ha mégis próbálkozok vele, nagyon rosszul sikerül. Ennek ellenére szinte naponta jutnak eszembe jobbnál jobb sztorik.
2009. júl. 31. 22:20
1 2
 11/17 anonim válasza:

A 2. válaszolónak igaza van. (Bármilyen "bunkón" hangzik is. Persze, hogy nem ezt szeretted volna hallani) Nem mindenki születik írónak. Az igazán jók nem is azok akarnak lenni. Egyik sem. Roald Dahl véletlenül lett író.

Nem lehet úgy, hogy most leülök, azt' írok...

Próbálj mást csinálni, ami megy. mindenki jó vmiben!

2009. aug. 4. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az alkohol tényleg lehet megoldás? Ha ez jó, akkor jó a fű is XD"

az alkohol nem jó. azt se tudod, majd másnap, hogy amit leírtál, azt miért írtad. pedig tegnap még biztos voltál benne, hogy amit írtál, az jó...

"A nőzés már csak azért se jöhet szóba, mert lány vok, de nembaj, értem a lényeget." ki tudja, lehet hogy egy leszbikus kaland adna ötletet... :D

de tényleg, 1görbe este, ellazítja az embert...

bár ez lehet hogy csak rám igaz...

2009. aug. 4. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha mégis próbálkozok vele, nagyon rosszul sikerül"

akkor addig írd át, amíg jó nem lesz.

ha nem írod le sehogy, akkor soha nem lesz semmi.

ha rosszul írod le, akkor meg már tudod mitől rossz, és át tudod írni, úgy hogy jó legyen...

2009. aug. 4. 20:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az alkoholos kommentelő vagyok.Azért ne vedd komolyan a dolgot.Szerintem az alkohol,és a többi tudatmódosító tényleg képes felserkenteni a képzeleted,de az ilyen produktum nem a sajátod lesz,hanem csak egy,a szer hatására átélt vízió.Tehát nem árthat néha kipróbálni,de ne essünk túlzásokba(rengeteg példát lehetne sorolni erre).Az ilyen szerek senkit nem tesznek zsenivé,inkább elveszik,leárnyékolják a zsenijüket.
2009. aug. 7. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez van.Mindig mindent kitalálok fejben de leírni sose tudom.Én ilyenkor azt csinálom, hogy elolvasom a kedvenc könyveim elejét és koppintok.Persze nem szószerint.Csak mondjuk a helyzetet.Most hamarosan befejezem az egyik regényem aminek az eleje hasonlit a Lélekőrhöz.Sok sikert, Hajrá!
2010. ápr. 18. 10:54
 16/17 anonim válasza:
100%

Én is válságban szenvedek, de ez még nem jelenti azt, hogy nem vagyok jó íri, stb... csupán hiányzik az a kis +, ami löketet ad az elkezdéshez. Egyébként regényt elkezdeni a legnehezebb.

Nekem is kivan gondolva minden, még sem tudok bele kezdeni, vagy ha igen is, akkor nem olyan, aminek szeretném. Ennek oka, hogy fejlődni kell sok-sok könyvet olvasni.

Ajánlom, hogy nézz be ide: [link]

2010. ápr. 18. 18:31
 17/17 A FeketeAngyal válasza:
XD csak próbálkozz aztán ha leírtad és visszaolvasod javítsd majd ha az sem jo akkor írd át újra :) és is 3x dolgozok át egy történetet.És csak akkor írok ha olyan kedvem van mart amúgy tényleg katasztrófa lesz belőle :) JA és olvass nagyobb ismeretségű könyveket.nagyon sokat. találd meg a saját műfajodat :) a nagyobb ismeretségű könyveket csak azért ajánlom mert akkor megismered hogy a nagy többség mihez van hozzászokva milyen irási stílushoz meg minden ( én a gyűrük urát olvastam el töbször is bár az fordított mü ugy h lehet h jobb lenne ha magyartól olvasnák én is a szókincs miatt XD na mind1 )
2014. máj. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!