Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Történt már veled ilyen vagy...

Történt már veled ilyen vagy hallottál hasonló történetet?

Figyelt kérdés
Van egy ember aki elakarja adni az autóját és az eladás előtt mindenhol teljesen kipucolja megjavítja a kisebb hibákat minden csillog villog és az eladás előtt eszébe jut, hogy hoppá még is megtartom a kocsit ilyen
2009. jún. 8. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
97%

igen, én már hallottam ilyet:D

az egyik jó barátnőmnek szenvedélye a régi tipusú bogárhátú, amikor a lány 16 éves volt, a báttya vett egy régi tipusú bogarat. Azt mondta a hugának, hogy majd neki adja, csak tegye le a huga a jogsit, és akkor ez lesz élete első autója. Közben a bátty elkezdte javitgatni, csinositani az autót, és teljesen a szivéhez nőt. Mondani se kell talán, hogy a végén, hiába lett jogsija a barátnőmnek, autója még mindig nincs.

2009. jún. 8. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
97%
Én másoknak szánt ajándékokkal vagyok úgy sokszor, hogy megveszem, nagyon megtetszik, és végül megtartom magamnak, nem adom oda. az illető meg kap mást:)
2009. jún. 8. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!