Történt már veled ilyen vagy hallottál hasonló történetet?
Figyelt kérdés
Van egy ember aki elakarja adni az autóját és az eladás előtt mindenhol teljesen kipucolja megjavítja a kisebb hibákat minden csillog villog és az eladás előtt eszébe jut, hogy hoppá még is megtartom a kocsit ilyen2009. jún. 8. 12:23
1/2 anonim válasza:
igen, én már hallottam ilyet:D
az egyik jó barátnőmnek szenvedélye a régi tipusú bogárhátú, amikor a lány 16 éves volt, a báttya vett egy régi tipusú bogarat. Azt mondta a hugának, hogy majd neki adja, csak tegye le a huga a jogsit, és akkor ez lesz élete első autója. Közben a bátty elkezdte javitgatni, csinositani az autót, és teljesen a szivéhez nőt. Mondani se kell talán, hogy a végén, hiába lett jogsija a barátnőmnek, autója még mindig nincs.
2/2 anonim válasza:
Én másoknak szánt ajándékokkal vagyok úgy sokszor, hogy megveszem, nagyon megtetszik, és végül megtartom magamnak, nem adom oda. az illető meg kap mást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!