Gondolkoztatok már öngyilkosságról?
Volt egy időszak, hogy eljátszottam a gondolattal..de gyorsan ki is vertem a fejemből.
Egy részt mert, arra gondoltam, hogy a testvéreimmel és a szüleimmel szemben mekkora nagy szemétség lenne, még akkor is ha miattuk is gondolkodtam ilyenen...Másrészt pedig azért sem tenném, mert mások lábak, kezek nélkül születnek meg, éheznek és hallos betegek, de szembe mernek nézni még így is az élettel...ezekhez képest az én gondjaim meg elenyészőek, így sosem tenném meg...gyávaság lenne az 100%:)
17/L
Persze gondolkoztam és lehet, hogy egyszer így végzem majd, nem tudom. Mindenesetre jobb, mint halálos betegen éveket végigszenvedni és utána meghalni.
Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha..., de egyelőre nem áll szándékomban, azt hiszem.
3 éve szinte minden nap megfordul a fejemben és egyre erősebb a késztetés. A család tart vissza és a " minden racionalitást nélkülöző reménykedés, de ez egyre halványabb. Tudom, hogy minden csak rosszabb lesz ennél is rosszabb. A búcsúlevelemet már megírtam, egy kötéllel a táskámba járok mindenhova hátha rámjön végre...Tudom, hogy így lesz!
22F
Sajnos 2 hete majdnem meg is tettem de jött egy lány és megváltoztatta de annyira lelki stresszbe voltam hogy a nemi élet most elég bajos.De próbálok javítani de ha vége lenne lehet újra ugyanott lennék.sőőt biztos.23 évesen sok fájdalmat átéltem 5 éves kapcsimnak vége lett 2napra rá kirugtak a munkából barátok haverok kihasználtak átvertek. vagy csak a szájuk jár.És egyedül élek ami nagyon nagy gáz a magány.Gyáva dolog de egy életre mindent megold! Szar minden nap sírva lefeküdni hogy mit ronthattam el mit kéne tennem.És pedig merem mondani kemény kötésű srác vagyok de van amit én se bírok már!!!
Szomorú de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!