Ti is élvezitek ezt az időt?
Figyelt kérdés
Én már annyira vártam ezt az igazi őszi időt :) Olyan jó hangulata van! Most már annyira kellett ez a sok 40 fokos hőség után. Olyan jól esik pulcsit felvenni :)
Más is így van ezzel, vagy csak én vagyok ilyen elcseszett? :D
2012. szept. 13. 18:38
11/14 anonim 

válasza:

Ó igen, végre! Utálom a nyarat!
12/14 anonim válasza:
Azt hittem ezzel csak én vagyok így, de úgy látszik nem :D Én imádom ezt az időt, mikor 10 fok van kint, pulcsiban pont jó, csukja fel és szakad az eső. Utálom a nyarat, a számítógépnél ülve derékig leizzadok, az utcán mindenki majdnem hogy meztelen. Az őszben/télben az a jó, hogy ott választani lehet: vagy kimész a hidegbe, vagy bemész a lakásba melegedni. Nyáron azt se tudom, hogy kint, vagy bent rosszabb.
16/L
13/14 anonim 

válasza:

Kint a rosszabb nyáron, én klímázni szoktam bent meg a kocsiban is :P
14/14 anonim 

válasza:

imádom! megváltás számomra felvenni az őszies, télies holmijaimat... ilyenkor sokkal nyugodtabbnak érzem magamat. ahogy kinézek az ablakon, annyira szép a természet színe :) de sajna nemsokára megint melegebb lesz :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!