Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Visszatekernéd az időt néhány...

Visszatekernéd az időt néhány évvel?

Figyelt kérdés

Katy Perry-The one that got away, című számáról jutott eszembe, ahol az énekesnő arról énekel, hogy a szerelme elfelejtette (milyen ritkaság :)) És van benne egy olyan rész, hogy sajnos még sok pénzből sem tudna időgépet venni. Ezen így elgondolkoztam, hogy én soha nem tekerném vissza az időt, mármint ameddig élek, mert hogyha régen nem történt volna meg egy bizonyos dolog, akkor a most sem ez lenne. Mármint egyáltalán nem bolygatnék bele újra a régi dolgokba, mégha az elég fontos is nekem.

Mit gondoltok?

2011. nov. 28. 20:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
én biztos visszatekerném 1-2 évvel és akkor már okosabban látnák neki a dolgoknak.
2011. nov. 28. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Visszatekerném akkor, ha biztos lehetnék benne hogy amit teszek, az nem lesz hatással a jövőmre és a régi unalmas napjaimon megtennék pár izgalmas dolgot amikre akkor volt lehetőségem, de kihagytam.
2011. nov. 28. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én óvodás koromig tekerném vissza, és mindent, de mindent máshogy kezdenék újra. 16/F
2011. nov. 28. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
En kb 10 evvel tekernem vissza az idot es rengeteg mindent mashogy csinalnek, nem bannam ha nem itt lennek ahol most, mert okosabban csinalnam es sokkal jobb es konnyebb lenne.
2011. nov. 28. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Visszatekerném, és írnék egy tanulmányt a fénysebességnél gyorsabb neutrínókról.
2011. nov. 28. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Én NEM tekergetné! Sz@r dolgokat is átéltem, de szerintem a jó és rossz dolgokból csak tanulhatunk, tehát meg kell történnie azoknak. Attól nem lesz jobb, hogy visszapörögsz, csak újabb hibákat követsz el...
2011. nov. 28. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:
inkább előre tekerném, mint amikor a filmben áttekersz egy unalmas részt. de vissza? semmiképp.
2011. nov. 29. 00:36
 8/11 anonim válasza:

Én úgy 8 évvel vissza tekerném!!

Jaj de sokszor gondolkodtam már én is ezen, ha valamit újra kezdhetnék...másképp csinálnám! Nagyon -nagyon sok dolgot!

2011. nov. 29. 12:30
 9/11 anonim ***** válasza:
én azt hiszem másodikig, harmadikig szívesen visszatekerném az időt. olyan sok hülyeséget csináltam (amit kijavítanék)
2011. nov. 29. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Megtanulnám az elektrotechnikát 10-15 év alatt, és 3.-ig visszatekerném és kiadnék technológiákról kiadványokat, és akkor egy istenverte zseninek számíthatnék, meg amit az 5. válaszoló is írt, lopnék tanulmányt a neutrínókról és vinném magammal, a pénzből meg sokáig éldegélnék. Meg a 15 évvel későbbi elektrotechnikai fejlesztéseket visszavinném és eladnám :D
2011. dec. 1. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!