Mi volt a legjobb nyári élményed? Volt terved, hogy mit fogsz csinálni, vagy csak sodródtál az eseményekkel? Minden sikerült, amit elterveztél nyár elején? Visszatekernéd az időt, hogy mégegyszer átélhesd ezt a 3 hónapot?
a legjobb nyári élményem az volt, amikor augusztus 20. - án a Balatonon voltunk, nagyon szép idő volt, egész nap fürödtünk, este naplementét néztünk meg tüzijátékot. :)
Egy másik nagyon jó élményem, mikor a strandon találkoztam azzal a fiúval akit nagyon kedvelek és egész nap tök jól elvoltunk pedig azt hittem, hogy ő észre sem vesz.
És szívesen visszatekerném az időt, bár mosmár a suli is hiányzik ami számomra érthetetlen. :D
És sok mintent elterveztem nyár elején, amiből aztán semmi sem lett mert lusta vagyok és csak ültem a gép előtt.
De ennek ellenére nagyon szép nyár volt. Sok élménnyel gazdagodtam. :)
Legjobb nyári élményem 1 érdekes buli volt, most felesleges részletezni :D Egyébként nem volt rossz a nyaram, voltak unalmas hetek, gázabb részek, percek, amik megváltoztatták a gondolkodásomat, jelentős pillanatok, megismertem embereket, elvoltam.
Voltak terveim, de szinte semmit nem váltottam be (bár ez nálam megszokott), sodródtam a lassú árral.
Visszatekerném az időt szívesen, mert voltak helyzetek, ahol cselekedhettem volna jobban, másként. De hogy újra átélhessem, hát... bizonyos részeit :)
Úgy vagyok vele, hogy az élet egy jó játék, így történt-így történt, ki kell hozni a helyzetből a legjobbat. És nem nézek hátra, csakis előre, ezért nem tekergetnék időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!