Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is élvezitek ezt az időt?

Ti is élvezitek ezt az időt?

Figyelt kérdés

Én már annyira vártam ezt az igazi őszi időt :) Olyan jó hangulata van! Most már annyira kellett ez a sok 40 fokos hőség után. Olyan jól esik pulcsit felvenni :)

Más is így van ezzel, vagy csak én vagyok ilyen elcseszett? :D

2012. szept. 13. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Hánynom kell, ha kinézek. De testileg is megvisel, mozogni alig bírok.
2012. szept. 13. 18:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Aha,ez még így pont jó.
2012. szept. 13. 18:42
 3/14 anonim ***** válasza:
imádom ezt az időt :D én is szenvedtem egész nyáron, örülök, hogy végre nincs kánikula.. ma nem vittem magammal esernyőt, se semmit és szétáztam, mire hazaértem, de nagyon élveztem, hogy egy kicsit fázom.. teljesen fel vagyok most pörögve :DD
2012. szept. 13. 18:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Én utálom, nem lehet semmi szabadtéri programot csinálni.
2012. szept. 13. 18:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem nincs gondom az őszi időjárással, de az már nálam is b@ssza a lécet, hogy kora hajnal óta zuhog. Emellett olyan hideg van, hogy téli kabátban ülök a gép előtt. Respect annak akinél jobb idő van.
2012. szept. 13. 19:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Szeretem ezt az időt,mert élénkít. De az esőt ki nem állhatom.
2012. szept. 13. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát az biztos :) mondjuk eddig is volt klímám, de imádom a pulcsis csajokat ölelgetni :D
2012. szept. 13. 21:38
 8/14 halibel ***** válasza:
100%
Most így sokkal boldogabb vagyok. Ilyenkor minden olyan melankólikus, mintha megértene a természet. Kicsit a reális természetből szürreális képi világ keletkezik. Kimentem az esőbe, mert szeretem, olyan szomorú. Az ősz olyan megértő, én nagyon örülök. :)
2012. szept. 13. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:
IMÁDOM! Kellemesen hűvös idő, egy kis esővel megspékelve (semmi sem élénkít fel jobban iskolába menet, mint amikor szétázok az esőben :P), még sok ilyet. Mondjuk az eső nem kötelező... :)
2012. szept. 14. 01:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Imádom!:) Jobb mint a hőség, amikor mindenki fél meztelenül mászkál az utcán.
2012. szept. 14. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!