Ha 2.5 órát kell várnotok valamire, és épp semmi dolgotok nincs, mivel ütitek el az időt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 11:02
2/9 anonim válasza:
Itt teszek fel kérdéseket és válaszolok mások kérdéseire.
Ahogy Te is :D
3/9 A kérdező kommentje:
Ez jó. :)
Tegyük fel, hogy egy váróteremben várakozol, és nincs net. Mit tesztek 2-3 óráig?
2012. jún. 29. 11:09
4/9 anonim válasza:
Olvasok. Net nélkül. Könyvet. Tudod, az a papírból készült lapozható valami, amiből értelmes gondolatok kerülnek az ember fejébe.
5/9 A kérdező kommentje:
Milyen könyveket szoktál magaddal vinni?
2012. jún. 29. 11:10
6/9 anonim válasza:
Én tanulok, főként nyelveket (angol, német szavakat), vagy épp olvasok magyarul vagy angolul (szintén papírról :P :) Robin Cook, Radnóti, Müller Péter, Nicholas Sparks (sok könyve kapható eredeti nyelven). Szoktam mp3-ban hallgatni hanganyagokat, meditációt (ha épp olyan a helyzet, hogy nem sorbanállsz az Eonnál, hanem mondjuk vonaton vagy és nem zavar senki, le tudod hunyni a szemed), vagy épp kabarét :) 2.5 óra szabadidő? Tök király! :)
7/9 anonim válasza:
Elmegyek és 2,5 óra múlva visszamegyek. Hogy mit csinálok éppen az a helyzettől függ.
8/9 anonim válasza:
Hát ha nem esik az eső akkor nem muszáj a váróba maradnod, én inkább sétálnék egyet a környéken
9/9 anonim válasza:
sétálgatok a környéken, vagy beugrok egy moziba akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!