Mit csináljak? Valamire szükségem van?!
Szerintem szakemberre van szukseged. Igazabol, nem kuldenelek, mert szerintem a legtobb problema megoldhato, pszichologus nelkul is.
De mikor testkepzavarrol irsz, akkor szerintem az egyenileg valo megoldas kisse nehezkes. A testkepzavaroknak kesobb fizikai tunetei is lehetnek, az meg mar tenyleg az orvosok hatokore.
Ha megis egyedul indulnal neki, akkor kereni kene onismereti konyveket, azok segithetnek megerteni a benned zajlo dolgokat.
Az is sokat segit ,ha van egy olyan ember akiben megbizol, es vele kibeszeled a problemaid.
De valamelyiket biztos meg kene tenned, mert ez nem fog valtozni csak ugy! Enned meg mindenkepp kene, oda kene figyelni az etkezesekre.
Kiegyensulyzottan enni, nem egyszer sokat, aztan meg semmit. Azt eszrevetted, hogyha ehes vki, akkor megduhosebb??
Azzal is feszultseget keltesz magadban, hogy nem eszel rendesen.
A sport az jo, ne is hagyd abba (persze ezt is csak MERTEKKEL) de az csak a tunetet kezeli, tehat ideiglenesen
megszabadulhatsz a feszultsegedtol. Az okot kene megtalalni, hogy mitol van, es azt kezelni,az viszont idobe tellik.
En ajanlanek 2 konyvet,
Mind 2 a netrol is letoltheto, par ember feltette oket djvu vagy pdf-be. Keress rajuk, ha erdekelnek.
En nagyon ajanlanam, hogy olvasd is el oket, foleg az elsot ha lehet.
John_Bradshow-visszaonmagunkhoz
Louise_L_Hay_-_Eld_az_eleted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!