Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy nem szerete...

Miért van az, hogy nem szeretem a "pénzes" embereket?

Figyelt kérdés

Valamiért olyan nagy ellenérzés van bennem irántuk. Nem ilyen nagyon gazdagokra gondolok, azokkal kapcsolatban valahogy nem érzek ilyet (lehet, csak azért, mert még nem találkoztam eggyel sem), hanem olyanokra, akiknek nincs adósságuk, tudnak minden hónapban félretenni pénzt, költeni drágább ruhákra, drágább cuccokra... Nem irigység miatt, ez valami más. Persze én is gazdag akarok lenni (ki nem?:D) de nem a van bennem, hogy juj de jó nekik, bárcsak nekem is lenne ennyi pénzem, hanem az, hogy egyszerűen ellenérzés van bennem ilyenkor az ember iránt. Valahogy úgy vettem észre, hogy a pénzesek másabbak, nyugodtabbak, kimértebbek, vagy hogy mondjam.

Miért van bennem ilyen érzés?

2012. szept. 12. 11:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam, hogy valaki nem a kőgazdag köcsögöket utálja (akik csak nagy pénzt örököltek, vagy bűnözésből szedték meg magukat stb.), hanem azokat, akiknek tanulással és kemény munkával sikerül jól keresniük... kérdező, különben valószínűleg azért van ez, mert frusztrált vagy, nem sikerülnek a dolgaid, és utálod azokat, akiknek meg sikerülnek. Hát ehelyett igyekezz jobban, én azt mondom.
2012. szept. 12. 20:37
 12/21 A kérdező kommentje:
De szerinted ez nem volt baromira lenéző? Szerinted nem ez lehet az oka, hogy ez van? Lehet, hogy van mire verni magad, de ezzel csak rontasz a helyzeten. Ha lesz pénzem, tuti úgy fogom titkolni ahogy csak tudom, ezt most megfogadom ><
2012. szept. 12. 22:33
 13/21 anonim válasza:

Ez irigység és kisebbségi komplexus.

Ha valami tetszik, ha valamit el akarsz érni, akkor nem köpködni kell azt, aki valamiben jobb, nem lerántani kell megpróbálni, ha felnőni a feladathoz.

Amiről írsz, az nem gazdagság. Aki nincs eladósodva, tud vásárolni és megtakarítása is van, azt hívják középosztálynak, az egy normális, élhető élet és baromi messze van az a gazdagságtól.

2012. szept. 13. 12:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát jó... Komolyan nem értem az embereket. o.O
2012. szept. 13. 14:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem az a baj veled, hogy nincs pénzed, hanem az, hogy valami oltári nagy, értelmetlen és buta hülyeséget vettél a fejedbe. Ha bárkitől negatív reakciót kapsz, az emiatt van.
2012. szept. 13. 14:47
 16/21 anonim válasza:

figyelj,akármilyen tapasztalatod is lenne,egy embert nem ítélsz meg csak a külsőség alapján

most ha holnap fellök egy kopasz férfi a buszon akkor azután nem fogod szeretni a kopaszokat ?

ne haragudj,de elég buta vagy....változtass ezen és ne mind próbáld igazolni magad

2012. szept. 13. 14:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy engem nem érdekel ki hogy néz ki, meg semmi ilyen, csak ez a pénz dolog maradt valamiért meg bennem így. De már látom butaság volt feltenni ezt a kérdést...
2012. szept. 13. 14:52
 18/21 anonim válasza:

14:52-igen,butaság volt

nem feltétlenül az butaság amit érzel,hanem az,hogy mintha még azt gondolnád,hogy jogosan is érzed ezt

nekem is van néhány embertípus aki nem jön be,de azért magamba tartom és nem kürtölöm világgá,hogy szerintem a szőkékkel pl van valami gond,mert én azt úgy érzem....

mindenki magából indul ki és ha a másik iránt valami rosszat érzel akkor előbb vizsgáld meg,hogy vajon miért,mert lehet hogy pont magadban van a probléma

2012. szept. 13. 15:10
 19/21 A kérdező kommentje:

De hát pont ezért tettem fel a kérdést, nem azért, hogy én beszóljak bárkinek is.

Na jól van, hagyjuk inkább.

2012. szept. 13. 15:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Én a te meghatározásod alapján "pénzes" vagyok, és én a szegényekkel kapcsolatban érzem ugyanezt mint te. Mégpedig azért nem kedvelem a szegényeket, mert általában beszűkültek, nincs pénzügyi intelligenciájuk, felelőtlenek, irigykednek a gazdagokra és sikertelenek.
2012. szept. 26. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!