Miért van az, hogy nem szeretem a "pénzes" embereket?
Valamiért olyan nagy ellenérzés van bennem irántuk. Nem ilyen nagyon gazdagokra gondolok, azokkal kapcsolatban valahogy nem érzek ilyet (lehet, csak azért, mert még nem találkoztam eggyel sem), hanem olyanokra, akiknek nincs adósságuk, tudnak minden hónapban félretenni pénzt, költeni drágább ruhákra, drágább cuccokra... Nem irigység miatt, ez valami más. Persze én is gazdag akarok lenni (ki nem?:D) de nem a van bennem, hogy juj de jó nekik, bárcsak nekem is lenne ennyi pénzem, hanem az, hogy egyszerűen ellenérzés van bennem ilyenkor az ember iránt. Valahogy úgy vettem észre, hogy a pénzesek másabbak, nyugodtabbak, kimértebbek, vagy hogy mondjam.
Miért van bennem ilyen érzés?
Ez irigység és kisebbségi komplexus.
Ha valami tetszik, ha valamit el akarsz érni, akkor nem köpködni kell azt, aki valamiben jobb, nem lerántani kell megpróbálni, ha felnőni a feladathoz.
Amiről írsz, az nem gazdagság. Aki nincs eladósodva, tud vásárolni és megtakarítása is van, azt hívják középosztálynak, az egy normális, élhető élet és baromi messze van az a gazdagságtól.
figyelj,akármilyen tapasztalatod is lenne,egy embert nem ítélsz meg csak a külsőség alapján
most ha holnap fellök egy kopasz férfi a buszon akkor azután nem fogod szeretni a kopaszokat ?
ne haragudj,de elég buta vagy....változtass ezen és ne mind próbáld igazolni magad
14:52-igen,butaság volt
nem feltétlenül az butaság amit érzel,hanem az,hogy mintha még azt gondolnád,hogy jogosan is érzed ezt
nekem is van néhány embertípus aki nem jön be,de azért magamba tartom és nem kürtölöm világgá,hogy szerintem a szőkékkel pl van valami gond,mert én azt úgy érzem....
mindenki magából indul ki és ha a másik iránt valami rosszat érzel akkor előbb vizsgáld meg,hogy vajon miért,mert lehet hogy pont magadban van a probléma
De hát pont ezért tettem fel a kérdést, nem azért, hogy én beszóljak bárkinek is.
Na jól van, hagyjuk inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!