Ciki hinni a télapóban 14 éves fiúnak?
tom h nincs karácsony, nagyon messz van még, de csak kíváncsi vóltam arra hogy akkor ez ciki e. tom hogy aszongyák nincs, de pl mi van ha a mesék, és filmek egy része egy igaz történeten van, és hogy ha mégis van, de csak néha jön olyan gyerekekhez akik hisznek bene?
14f
Az első 5 könyv összekapcsolódik.
Gergő és az álomfogók az első és a Gergő és az álomvámpírok II. az utolsó.
Ha rákattintasz a címre, el tudod olvasni a fülszöveget.
Fent a jobb oldalon lesz egy kis szöveg Megnézem felirattal.
Ez visszavisz téged a könyvesboltba.
Érdemes rákattintani az egérrel, mert itt is olvashatsz a könyvről olyanoktól, akik már olvasták.
Sajnos, azt írja, hogy már nincs raktáron, de antikváriumban beszerezhető. Szerintem könyvesboltban is meg lehet venni egy-egy példányát.
Én a könyvtárból hoztam ki, de ennek az a hátránya, hogy egyszer vissza kell vinni, nem maradhat az enyém.
Üdv.
Igen. Nagyon élveztem őket.
Ha szereted a Harry Potter könyveket, akkor ezeket is meg tudod szeretni.
azt mondják, nagyon sok a hasonlóság a könyvek között.
Csak a gergő-könyvekben nem a varázsló a főszereplő, hanem a sámánok. Gergő is egy sámánfiú, akinek egy farkaskölyök lesz a kísérője.
Nem lehet megunni, varázslatos, soha sem látott világba visz el mind az öt történet.
Közben találtam egy web-oldalt, ahonnan sikerült letöltenem az első könyve.
Itt találod a linkjét.
Szerintem nem fogsz unatkozni.
Kíváncsi leszek majd a véleményedre.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!