Mit gondoltok? Csak ezt szeretném hinni, vagy valóban ennyire "kemény" vagyok?
Sziasztok!
15 éves lány vagyok. Az utóbbi pár hónapban elkezdtem azt érezni, hogy nincs szükségem senkire, nem lehet már megbántani, senki véleménye nem érdekel. Ha beszólnak, a legkevésbé sem érdekel, tudom, hogy ezzel csak saját magán próbál segíteni. Nincs szükségem barátokra, tökéletesen el vagyok egyedül. Igazából úgy érzem, kicsit érettebb, felnőttesebb vagyok a korosztályomnál, és a tőlebb idősebbektől is. Nevetségesnek tartom, ha valaki ad mások véleményére, vagy ha egyszerűen hiányzik neki egy ember.
Sorolhatnám még.
Szerintetek?
miért ölnéd meg magad mert szereted a magányt????
inkáb kezdjél barátkozni! egyáltalán nem vagy éretebb ha nem tudod hogy barátok nélkül semmire se mész!
Most így érzed „van még idő” jó nekem egyedül..stb aztán 10-15 év múlva rájössz, hogy tönkre tetted az életedet, mert elzárkóztál, a szeretet és szerelem elöl . Egyedül, magányosan nincs annál rosszabb, hidd el nekem. Boldog igazán az ember csak másokkal lehet vagy egy emberrel akit igazán szeret.
Hamarosan megfog változni a véleményed. Ez tapasztalat
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!