Ciki hinni a télapóban 14 éves fiúnak?
tom h nincs karácsony, nagyon messz van még, de csak kíváncsi vóltam arra hogy akkor ez ciki e. tom hogy aszongyák nincs, de pl mi van ha a mesék, és filmek egy része egy igaz történeten van, és hogy ha mégis van, de csak néha jön olyan gyerekekhez akik hisznek bene?
14f
Kedves kérdező!
Ha te ezt a kérdést komolyan tetted fel, és valóban hiszel a mesékben, akkor ajánlom neked Böszörményi Gyula Gergő-könyvek c. sorozatát.
Ez a könyv részben arról szól, hogy van egy másik világ, ahová álmunkban látogatunk el. Ez pedig a mesék világa.
Van egy világfa, amelynek a levelei mesékből állnak.
De nagyon sok ága, levele elszáradt már, mert a mai gyermekek nem olvasnak mesét, nem hisznek a mesében.
Böszörményi Gyula hisz a mese- és álomvilágban.
Több kötetből állnak a gergő-könyvek, amiről én most írtam, annak a címe Gergő és az álomfogók.
Könyvtárakban is meg lehet őket találni.
Ha rákattintasz egy-egy címre, részletesebben olvashatsz róla.
Kérdésedre válaszolva lehet, hogy a mai világban ciki, de te ne törődj vele, ki mit mond. Őrizd meg ezt a gyermeki hitedet minél tovább!
De kifelé ne mutasd, mert kegyetlenek az emberek. Az, hogy te miben hiszel, egyedül csak rád tartozik.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!