Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elszigetelődtem, hogy lehetne...

Elszigetelődtem, hogy lehetne új kapcsolatokat építeni 20 felett?

Figyelt kérdés

Egyedül menni bárhová szánalmas, és unalmas.

Nagyon magányos vagyok így egyedül, meddig lehet ezt bírni? Van még valaki így?

2012. szept. 8. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
"Sajnos" nem pesti vagyok.
2012. szept. 8. 20:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Én most kerültem új suliba és megy az ismerkedés,de én is szoktam MMORPGon ismerkedni.Én is könnyebbnek érzem az ismerkedést az internetes játékokban,mint a suliban és elmúlik a magány érzete is ha fent vagyok rajta 4 órát 1 nap-ennyit szoktam fent lenni általában.Jól el lehet hülyéskedniXD
2012. szept. 8. 21:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha ilyen korombeli,akkor írhatsz privit,elmegyek veled vmerre ha lesz idõm és meglátod,h nem is olyan nehéz ismerkedni :) 19/F
2012. szept. 8. 21:15
 14/21 anonim ***** válasza:

1.Keress ki hasonló kérdéseket az oldalról és lesd meg a tanácsokat

2.Kezdj el neten (akár innen a többi kérdésből,akár társkeresőről) ismerkedni,a semminél több,és passzol ide a sose lehet tudni szöveg...

3. Hobbival,munkahelyen/suliban szintén lehet ismeretségeket szerezni

4. Légy résen a tömeg közlekedési eszközökön is,egy-egy mosoly és lehet máris szimpatikus leszel és leszólítanak

5. Hívj el rokont vmi rendezvényre,ott sok alkalmad lehet

6. Próbálj meg régi kapcsolatokat felmelegíteni (bár személy szerint ez nekem nem jött be)

7. Az utcán is szóba elegyedhetsz akárkivel,csak bátorság kell hozzá

Elsőre ennyi jutott eszembe:)Amúgy a munkámból adódóan nekem kevés időm van magánéletre,pedig azt is egyedül töltöm,mivel mások is melóznak,ezért ha néha szabad is vagyok,én se nagyon tudok eljárni sokfelé mert nincs kivel:)

26f

2012. szept. 8. 22:29
 15/21 anonim válasza:

Én is így vagyok. Egyetlen egy embert sem tudnék mondani, aki a barátom lenne. Én suli után mindig elmegyek bringázni 3-4 órát, aztán olyankor és utána valahogy mindig jól érzem magam. Ha magányos vagy az a lényeg, hogy mindig foglald le magad valamivel.

16/f

2012. szept. 20. 12:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Én most próbálkozok egy ilyen elég szánalmas kezdeményezéssel... ha gondolod csatlakozhatsz!

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

2012. szept. 20. 13:48
 17/21 anonim ***** válasza:

bár utolsónak a kérdése ki lett törölve, de itt is vannak akik szívesen ismerkednek (köztük én is)

Nem Pesten, hanem annak a közelében lakom, de beszélgetni szívesen beszélgetnék unalmas perceimben.

2012. szept. 20. 14:21
 18/21 anonim ***** válasza:

A válaszra én már rájöttem de sose tudtam véghez vinni. Az ismerkedési készséget kell addig fejleszteni hogy bárkit gondolkozás nélkül leszólíts, beszélgetni kezdj vele. Boltban, hivatalban, vonaton, suliban, munkában, utcán, akárhol (én azt mondom egyedül eljárni "helyekre" is érdemes. egy koncerten pl senki se nézi hogy egyedül vagy-e). Gondolj bele ha napi 6-8 emberrel így szóbaelegyedsz, az heti 50-60. A legnagyobb részéből nem lesz semmi, de simán lehet belőle mondjuk 10 ismerősöd és 3 olyan haverod akivel el is mész ide-oda. Valószínűleg kommunikatív, érdekesebb ember ez a 3 maradék, akiknek szintén jó fej ismerősei vannak tehát nem unatkozol, és válogathatsz hogy kivel-hová.

Na de mivel én lusta vagyok, úgy állok hogy évek óta van 2 db haverom, mindkettőt eléggé unom, új emberekkel akarok ismerkedni.

Ja és még egy dolog ami eszembe jut: couchsurfing! Fogadj be külföldieket egy-egy éjszakára.

2012. szept. 21. 11:21
 19/21 anonim ***** válasza:
És még valami: így hogy pesti vagy, sokkal könnyebben véghez tudod vinni ezeket a dolgokat.
2012. szept. 21. 11:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Azóta se jött válasz..
2012. nov. 16. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!