Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen egyedül?...

Miért vagyok ilyen egyedül? Hogyan teremtsek új kapcsolatokat? (lent)

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy régebben elég bekébzelt voltam, sok embert megbántottam, veszekedtem mindenkivel, de sok haverom volt. Tudom hogy nem barátok voltak, de volt köztük 1-2 igazi jó barát is a meglátásaim szerint. De kb fél éva picit megváltoztam, nem vagyok mindenkivel bunkó, próbálok mindenkivel kedvessebb lenni, és valahogy folyamatosan elvesztek mellőlem ezek a haverok.. És most mindíg itthon ülök, nem csinálok semmit, nem is beszélgetek sok emberrel, szóval nagyon egyedül érzem magam. Most is van 1-2 barátom, de hiányzik az a nyüzsgés ami régebben volt körülöttem.. :( hogyan teremtsek új kapcsolatokat??:) 15/L
2012. febr. 3. 09:37
 1/2 anonim válasza:
Azok, akik azért nem keresik a társaságodat, mert kedvesebb lettél, nem is érdemlik meg a barátságodat, és nincs is rájuk szükséged! Próbálj új barátokat keresni, lehet hogy nem megy rögtön, de ha őszintén nyitsz az emberek felé, előbb-utóbb igaz barátokat találsz. " Amit adsz, azt kapod vissza! " -szerintem nagyon igaz. A kapcsolatteremtés pedig otthonról nem fog menni, max ha neten ismerkedsz, de az nem olyan, kezdj el eljárogatni, te tudod mi érdekel, sportolj, tanulj táncot, nyelvet, valamit, ahol emberekkel vagykörülvéve!
2012. febr. 3. 09:58
 2/2 anonim ***** válasza:

járj el azokkal a barátiddal akik most is melletted vannak. ha tényleg megváltoztál, biztosan lesz olyan akivel megismerkedsz és baráti kapcsolatot építesz ki. plusz akik régen a legjobb barátaid voltak azokkal is vehetnéd újra a kapcsolatot. akit megbántottál elnézést kérhetsz és bebizonyíthatod, hogy már nem vagy beképzelt.

18f

2012. febr. 3. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!