Ha valaki nem tud baráti kapcsolatokat kialakítani, nincs társasága, egyedül van állandóan és nincs senkije, annak van értelme, hogy éljen?
Akkor üdv. a hiába élők klubjában
Kettőnk között csak az a különbség, hogy engem az sem érdekel, hogy van-e értelme az életemnek.
Ez a 2. suli ahova járok, de egyikben sem tudtam barátságot kialakítani. 7 évig nem volt senkim, most is csak sulin kívül vannak barátaim. Még mindig csúfolnak emiatt.Közben az egyik osztálytársam szerelmes lett belém, és én is belé, de nem akart velem összejönni mert lúzer voltam. Inkább összejött egy másik csajjal, aki népszerűbb volt, de nem éreztek 1más iránt semmit. A csajt amúgy a suli k****ájának nevezték, mert mindenkivel csak úgy összejött és dobta őket. És nekem ezt végig kellett néznem... De túléltem és jobb lett a helyzet. Fel a fejjel!
14/L
Vannak napok(hetek/hónapok/évek) amikor nagyon padlón vagyunk. Mindenki belénk rúg, és egyre mélyebbre süllyedünk.
Egy nap olyan mélyre kerülünk, hogy azt vesszük észre, hogy a szakadék aljára értünk. Két út áll már csak előttünk. Az egyik felfelé vezet, a másik a halálba.
Az utóbbi könnyebbnek tűnik, de nem éri meg.
A másik út ködös és nehéz, a végét nem is láthatjuk (!). De ha látnánk, mind felfelé indulnánk. A felszínre érve ugyanis újjászületünk. Régi önmagunkat árnyékából kilépve mindent újrakezdhetünk!
Nézz fel, gyűjts erőt és indulj már végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!