Ha valaki nem tud baráti kapcsolatokat kialakítani, nincs társasága, egyedül van állandóan és nincs senkije, annak van értelme, hogy éljen?
"... Ne csüggedj, mert azt nem szabad! Nyugodj meg, és hidd el, ez az állapot sem tart örökké, mint ahogy semmi más sem - csak annyit kell tenned, hogy elfogadod magad és ne bánd, hogy nem tudsz sportot űzni a "barátok" csokorba gyűjtéséből. Nagyon sokan ezzel vágnak fel, de ott nem sok őszinte érzelem bújik meg! Az életnek mindig van értelme, hiszen te éppen ettől vagy különleges!..."
Az a baj, hogy már túl sok ilyet olvastam, hogysem komolyan vegyem. Tudod elhiszem, hogy segíteni akarsz és ezek másnál talán beválnak, de nálam szerintem nem. Legalábbis már sok mindent megpróbáltam. Egyértelműen bennem van a hiba, mert elvesztegetem ezeket az éveimet, amik a legvagányabb évek kellene, hogy legyenek, én meg depresszióbal töltöm. Régen elítéltem az öngyilkosokat, de most már abszolút nem. Ki akar szégyenben élni? Fölösleges ember van így is elég. A természet törvénye egyértelmű: ha sikeres akarsz lenni, mutasd meg, ki vagy, légy csinos vagy vagány. Ha valami miatt még sem vagy az, vagy már nem vagy az, az szar ügy, és mehetsz a süllyesztőbe. Miért pont rám nénznének a lányok, annyi ifjú Antonio Banderas van.
18.38
Honnan van ez amit írtál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!