Hogy segíthetnék magamon? Elrejtett félelmeim vannak?
Nagyon nagy szükségem lenne egy csajra, barátnőre, akit megölelhetnék, szeretgethetnék, érezhetném az illatát. Vagy nem is igazából barátnő, hanem csak egy (lány) barát, akihez ha odamegyek, akkor átölelhetem, igazi baráti szeretetből és tudok vele beszélgetni, érezném, hogy mindketten szeretjük egymást... de semmi kötöttség, mert azokat nem bírom.
Hogy tudnék magamon segíteni? Nagyon nagy szükségem lenne egy szerető barát(nőre/)ra. Annyira jól esne megölelni végre egy igazi barátot és érezni a finom női illatát!!!
Van egy kiskutyám, most ő helyettesíti ezeket a szükségleteket, de nagyon érzem, hogy nem bírom tovább! HOGY TUDNÉK KITÖRNI?! Képtelen vagyok rá, valami nagyon gátol, viszont ha iszok a haverommal, akkor érzem magam igazán szabadnak. Ilyenkor csak a nagyim és a kutyusom maradt :(.
Hogy segíthetnék magamon? Mindig mással próbálok törődni, elvonni a figyelmemet a saját, sokkal égetőbb problémáimról. A saját magam ellensége lennék? Sokat félek, azt meg besöpröm csak a szőnyeg alá. Sosem vagyok képes komolyabban foglalkozni a problémáimmal, mert akkor elsírnám magam!
19/f
Pedig a soraidből úgy látom, szeretetre méltó, mély érzésű, jóindulatú gyerek vagy.
Érdekes lenne, ha itt találnád meg a párodat. Hiszen a lányok közül is sokan keresgélnek. Nem írnád meg hol laksz? Szerintem tetszenél a jóérzésű lányoknak. Nekem már van párom, de lehet, hogy többen érdeklődnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!