Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önbizalomhiányos vagyok!...

Önbizalomhiányos vagyok! Hogyan segíthetnék ezen?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 22:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A sportolás nagyon megtudja, hozni az önbizalmat.
2011. dec. 1. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
vegyél az önbizalom-boltban. Mit takar az, hogy önbizalomhiányos vagy?
2011. dec. 1. 23:17
 3/13 A kérdező kommentje:
lányokkal nehezen tudok ismerkedni és nem tartom magam sokra! Röviden kb. ennyi!
2011. dec. 1. 23:22
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a másik nemmel való ismerkedés keveseknek megy olyan jól... : )

Az nem baj, ha nem tartod magad túl sokra, nem feltétlenül az az egészséges önbizalom, ha elhiteted magaddal, hgoy te vagy a király, meg a menő. Légy tisztában a hibáiddal (de csak a ténylegesekkel, ne mesélj be magadnak nem létezőket!) és próbálj javítani rajtuk, vagy ellensúlyozni a pozitívumaiddal!!

2011. dec. 1. 23:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy sportos valaki, sokan lenéztek/lenéznek! Szerintem, átlagos műveltségű fiatalember vagyok!
2011. dec. 1. 23:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Bulizni, szórakozni sem nagyon járok el, inkább otthonülő típus vagyok! Van normális melóm, nem vagyok piás, drogos!
2011. dec. 1. 23:59
 7/13 anonim válasza:
Kellenek az ilyen emberek is.
2011. dec. 2. 01:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Az otthonülés tönkreteszi az embert, mert egyedül van, a számítógép meg nem pótolhatja semmiképp sem az embereket. Szóval néha járj el bulizni. Keress barátokat. Ismerkedj csajokkal. És ne ijedj meg ha nem jön össze eleinte. Ez a legjobbakkal is megesik.
2011. dec. 2. 01:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki átlagos hétköznapi ember, mint amilyennek te írod magad ( nem piálsz, nem drogozol, melózol, stb. ), ez még nem vonja maga után azt, hogy egész nap otthon kell ülnöd. Sőt, innen ered az önbizalomhiányod is, gondolom ezt tudod.

Vállald fel magad, mert nem gáz az, ha valaki rendesen melózik és mellette nem piál, nem drogozik, szerintem ez teljesen király dolog amúgy, tehát semmi félnivalód nincs. Az önbizalomhiányod alaptalan egyrészt, másrészt viszont az az alapja, hogy túlságosan finomka vagy, otthonülő típus. Ez okozza az önbizalomhiányod, mert amúgy tök rendben vagy.

Megoldás: hétvégén menj el a legközelebbi klubba/diszkóba/házibuliba és szórakozz egy nagyot, de ne gondold meg kétszer, mert előbb- utóbb otthon fogsz maradni. Egyszerűen csak belekell vágni és a többi már jönni fog magától.

2011. dec. 2. 16:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Eléggé mackós testalkatú is vagyok és hát a lányok, valljuk be, nem igazán ilyen pasiról álmodnak, mint én vagyok! Ez is önbizalom hiányossá tesz!
2011. dec. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!