Egyik barátom bennragadt egy gyárban, hogy segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
Kírúgták az egyetemről, elment dolgozni átmenetileg, de "ott ragadt". Mit tudnék csinálni?2011. aug. 30. 19:29
1/23 anonim válasza:
Miért baj az,hogy ott ragadt,legalább dolgozik!!!
2/23 anonim válasza:
Gondolom van portás, bizt őr..ha más nem akkor a vezetőséget fel kell hívni, vagy nagyon végső esetbe a rendőrséget..de már az fura hogy bent ragadt..Hogy lehet egy gyárba bent maradni?
3/23 anonim válasza:
Vetíts le neki néhány egy rém rendes család epizódot, amiben a családfő, Al Bundy is csak nyári munkára ment a cipőboltba dolgozni :)
5/23 anonim válasza:
Második, szerintem nem értetted meg a kérdést. Nem úgy maradt bent, hogy mindenki hazament és rázárták a kapukat, hanem, hogy csak addig akart dolgozni még pl. nem veszik fel új szakra, stb. , de már évek óta ott dolgozik és nem akar ezen változtatni.
6/23 anonim válasza:
Nehogy utána menj, mert lehet te is odaragadsz. Azt már hallottam, hogy a munka büdös, de hogy ragályos is volna...Egyetemi végzettség nélkül látod hová süllyed egy ember. Dolgozik.
7/23 anonim válasza:
Legalább eggyel kevesebb munkanélküli diplomás lesz.
8/23 anonim válasza:
2. Én megszakadtam a kommenteden! Köszönöm! :)
9/23 anonim válasza:
Van aki így jár, egyik haverom apját elsőre nem vették fel az állatorvosira, elment nyári melóra inszeminátornak, azóta azt csinálja.
Ha ő nem érez elszántságot magában a továbbtanulásra, akkor kevés az esélye hogy te rá tudod venni.
Vannak egypáran akiknek így alakul a sorsa.
10/23 anonim válasza:
Na ragasztógyárba sem megyek dolgozni! Még bennragadnék egy éjszakás műszakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!