Na most; ha valaki nem néz ki túl jól, az el van ítélve az első perctől kezdve a lányok szemében? Nem lehet vele mit csinálni?
Ööö, kicsit bővebben fejtsd ki mi is a probléma! :)
Akit én ismerek, és tetszik jelenleg, az sem egy fúú de nagy szám kinézetre, mert 14 éves létére még mindig eléggé kölyökképe van és szerintem nem is nagyon foglalkozik ilyenekkel - szóval ezt úgy értem, hogy nem napi 2 órát tölt a tükör előtt meg a fürdőszobában, hogy rendbe hozza magát. Érdekes, mégis megtetszett, és önmaga miatt, természetesen foglalkozik magával valamilyen szinten, de nem túl sokat, de ápolt, stb...
De fejtsd ki légyszíves bővebben, hogy mi is a baj ;))
Ne gondold azt, hogy a gyengébbek jutnak neked! Lehet, hogy mondjuk egy... ehem... nem túl szép lánynak nagyon tetszel, talán azért, mert sármos vagy, de az inkább jobb lenne, ha önmagadért szeretnének. És lehet, hogy egy szép bombacsajnak is tetszel, viszont ő egy bunkó kurv@, és épp, hogy a kicsit csúnya lány a jólelkű.
Tehát ne aggódj, nem tudom hogy hány éves vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!