Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Na most; ha valaki nem néz ki...

Na most; ha valaki nem néz ki túl jól, az el van ítélve az első perctől kezdve a lányok szemében? Nem lehet vele mit csinálni?

Figyelt kérdés
Az ilyesmi, hogy vágd a körmöd, meg mosakodj ezeken kívül nem lehet tenni semmit a jobb kinézetért? :)
2012. szept. 5. 18:55
 1/8 anonim válasza:

Ööö, kicsit bővebben fejtsd ki mi is a probléma! :)

Akit én ismerek, és tetszik jelenleg, az sem egy fúú de nagy szám kinézetre, mert 14 éves létére még mindig eléggé kölyökképe van és szerintem nem is nagyon foglalkozik ilyenekkel - szóval ezt úgy értem, hogy nem napi 2 órát tölt a tükör előtt meg a fürdőszobában, hogy rendbe hozza magát. Érdekes, mégis megtetszett, és önmaga miatt, természetesen foglalkozik magával valamilyen szinten, de nem túl sokat, de ápolt, stb...

De fejtsd ki légyszíves bővebben, hogy mi is a baj ;))

2012. szept. 5. 18:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Nos..nem tudom belsőleg hogy állnak hozzám a nekem jó kinézetű lányok, de tudom, hogy milyen lányoknak jövök be és hát ők nekem nem nagyon tetszenek és a számomra szép és kedves lányoknak pedig nem vagyok elég jó.....vagy inkább kicsit sem. Nem tudom elmondani, hogy szerintem hogyan is nézek k, mert magát mindenki máshogy látja...ezért kezdem úgy érezni, hogy nekem csak a gyengébbek jutnak :(
2012. szept. 5. 19:03
 3/8 anonim válasza:

Ne gondold azt, hogy a gyengébbek jutnak neked! Lehet, hogy mondjuk egy... ehem... nem túl szép lánynak nagyon tetszel, talán azért, mert sármos vagy, de az inkább jobb lenne, ha önmagadért szeretnének. És lehet, hogy egy szép bombacsajnak is tetszel, viszont ő egy bunkó kurv@, és épp, hogy a kicsit csúnya lány a jólelkű.

Tehát ne aggódj, nem tudom hogy hány éves vagy :)

2012. szept. 5. 19:10
 4/8 A kérdező kommentje:
17 :D csak hát elég sok visszajelzést kaptam a külsőmmel kapcsolatban (negatívumot)
2012. szept. 5. 19:40
 5/8 anonim válasza:
Hogy nézel ki? Küldesz nekem egy képet privátban? Így eléggé nehéz bármit is mondani, vagy tanácsolni tudod :/
2012. szept. 5. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem küldesz nekem is képet?
2012. szept. 5. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz egy képet. Egyébként az önbizalmon is sok múlik, aki csunya annak még lehet jó csaja, ha a személyisége nagyon megfogó és ad magára.
2012. szept. 5. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát megtaláltok facebook-on...egy van belőlem: BeszedtemValamit László Csonka néven :))
2012. szept. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!