Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most leszek első szakközepes,...

Most leszek első szakközepes, tartok az osztálytársaktól! Tanács? (lent)

Figyelt kérdés

Ugye új suli, és új osztály. 34-en leszünk! És ugye a gyerekek gonoszak tudnak lenni olykor-olykor. :S Facebookon már bejelöltem pár embert. Egy lány olyan full gazdag, hogy az már kész és 200-nál több ember likeolja a képeit és van egy srác is, aki meg tök perverz, mert ilyen sexuális dolgokat rakogat föl. pl: (egy ismeretlen ember zsepire veri!?) FÚÚÚJ!

Most komolyan mit csináljak?! És a tetejében ott van a 3! az az 3 hosszú napos gólyatárbor! És egy idegen helyen fél az ember és már az első 3 napban együtt kell aludni?! Félek, hogy a ruháimról mit gondolnának, meg ilyesmi, milyen a hajam, mert én nem vagyok az a nagy ruha mániás shoppingolós! Mit tegyek? És ott a táborban zuhanyozni is kell, meg minden! És ha hülyéskednek és rám nyitnak, vagy egyéb vad dolgok? Félek, hogy beégek!

SEGíTSETEK!!! :S

14/L

2012. aug. 8. 16:30
 1/3 anonim válasza:
A lényeg szerintem az, hogy te jól érezd magad. Biztos lesznek az osztályodban, akik szimpatikusabbak, hasonló ízléssel stb., próbálj velük haverkodni, úgysem lehet mindenkivel jóban lenni. Akiknek meg nem tetszik amilyen vagy, azokkal nem kell foglalkozni! Nyugi, minden rendben lesz, ne aggódj :) tapasztalatból beszélek..
2012. aug. 8. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:

A legfontosabb a magabiztos kiállás. A félelmet ne lássák rajtad, mert a kutya is akkor támad, ha látja a félelmet. Nézd meg, hogy ki az aki szimpatikus első rámézésre, és kérdezd meg, nem alszotok-e egy sátorban/házban/szobában (nem tudom miben alszotok.) Ha az első le is koppint, hogy van már szobatársam, akkor próbálkozz másoknál. Ez szerintem egy jó alkalom. Ha találsz szobatársat az már egy jó pont, mert vele beszélgethetsz éjszakánként, mielőtt aludnátok, meg már van egy közös élményetek. :) Vele lehet beszélgetni, eljárkálni, a többiekkel meg kialakul, aminek ki kell alakulnia. :)

Csak zárójelbe kérdezem meg: Mikor mentek?

Remélem tudtam segíteni.

16/F

2012. aug. 9. 11:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :D
2012. aug. 9. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!