Aszilia kérdése:
Ti ha lehetne lehetőségetek, akkor mit választanátok 19 évesen:-hogy kimentek Angliába dolgozni, amíg van lehetőség & addig távkapcsolatban éltek párotokkal-hogy nekikezdtek az iskolának, ahol az első képzés 23 év alatt ingyenes, valamint a jogsinak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 12:33
1/5 anonim válasza:
1. távkapcsolat nem létezik, csak 2 szerencsétlen aki becsapja önmagát. elég gyakran egymást is. ha új életet akarsz kezdeni addig menj ki külföldre, amíg lehet.
magyarországon semmire nem fogod vinni
3/5 anonim válasza:
Tavkapcsolat létezik, én a párommal egy éve voltam együtt, amikor jött két év tavkapcsolat és 12 éve vagyunk együtt. Szal erről ennyit! Szerintem maradj itthon és tanulj, csinálj jogsit, még utána is kimehetsz. V nyáron menj ki dolgozni, amikor nincs suli:)
4/5 anonim válasza:
Igen, menj! Még fiatal vagy. A párkapcsolat még nem szabad, hogy döntő legyen. Nem tudhatni, meddig fog tartani, stb. Ne hagyd ki a jó lehetőséget!
5/5 anonim válasza:
"Tavkapcsolat létezik, én a párommal egy éve voltam együtt, amikor jött két év tavkapcsolat és 12 éve vagyunk együtt. Szal erről ennyit!"
1 kezemen meg tudom számolni az erre alkalmas embereket, de még így is azt mondom, hogy amiről nem tudsz az nem fáj
viszont arra számíts, hogy angliában a baloldalon közlekednek, és nem tudom olyan jogsival európában hogy boldogulsz ha esetleg költöznél.
feltételezem a külföldi képzés minőségében is felülmúlja a mai magyar oktatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!