Oda kéne mennem?
Figyelmedet vidd le a szívbe és maradj így egy percet.
Utánna gondolkodás nélkül csináld azt amit a szíved sugall.
Fogsz kapni pofonokat de utólag örülni fogsz annak amit tettél! rohamosan javulni fog a világod ha mindig így teszel...
t
a szívem azt mondja hogy elkéne beszélgetnem az egyikkel. ha egy kicsi is maradt benne a régi énjéből, akk megárti. ez lehet hogy megoldást hoz, de lehet hogy soha többé nem állnak velem szóba(habár most hogy flegmázok, még úgyse) *amúgy fiú vagyok és nagyon jó bartaim voltak
Várok további jó tanácsokat, ha lehet még ma.
És az elsőnek: nemtudom kivagy de ha ilyen ismerőseim lennének boldog elnnék
Gondolkodtam, hogy én mit tennék. Pl. valami apróságot, mondjuk egy radirt, vagy egy sütit, vagy valami apró képet egy motrról, vagy amit szeret, odatennék az asztalásra, úgy titkossan. aztán kérdezgetné, hogy kié, valami beindulna. Nem szólnék semmit, egyszer csak odajönne megkérdezni, hogy én adtam-e azt.
Vagy segítséget kérnék bármiben. Egy matekpéldában, vagy hogy hol kell keresni a térképen a hosszúsági köröket, vagy ilyesmi. Az általában meghatja az embereket, hogy ha arra méltatják, hogy segítséget kérnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!