Oda kéne mennem?

Figyelt kérdés
Rendbe akarom hozni a megromlott kapcsolataimat, de néhányan olyanok h egyszerűen nem visz rá a lélek h oda menjek beszélgetni velük. Külön vonulnak énmeg valahogy pofátlanságnak érzem h oda megyek.(júniusban még nem volt ilyen problémám) Kissé meg vagyok rájuk sértődve, de valahol én is hibás vagyok az egészben. Szóval mostigy flegmulok velük, pedig nagyon bírom őket (csak gondoltam hátha észreveszik h őkis hibáztak velem kapcsolatban). Leginkább talán azért érzek így mert túl jól ismerem őket és tudom h feszélyezve éreznék magukat.(de viszont tényleg jóba voltunk kb fél éve, és rendbe akarom tenni az életemet. És lécci komoly válaszokat, mert azt vágom h odamegyek abban semmi gáz, de mit mondjak, mit csináljak h ne égjek be?(amúgy se vagyok túl beszédes pont emiatt) És a nagy kérdés az lenne h mivel győzzem meg magam h oda merjek menni?

2012. szept. 3. 21:44
 1/3 Skywalker33 ***** válasza:
100%

Figyelmedet vidd le a szívbe és maradj így egy percet.

Utánna gondolkodás nélkül csináld azt amit a szíved sugall.

Fogsz kapni pofonokat de utólag örülni fogsz annak amit tettél! rohamosan javulni fog a világod ha mindig így teszel...

t

2012. szept. 4. 10:11
 2/3 A kérdező kommentje:

a szívem azt mondja hogy elkéne beszélgetnem az egyikkel. ha egy kicsi is maradt benne a régi énjéből, akk megárti. ez lehet hogy megoldást hoz, de lehet hogy soha többé nem állnak velem szóba(habár most hogy flegmázok, még úgyse) *amúgy fiú vagyok és nagyon jó bartaim voltak

Várok további jó tanácsokat, ha lehet még ma.

És az elsőnek: nemtudom kivagy de ha ilyen ismerőseim lennének boldog elnnék

2012. szept. 4. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam, hogy én mit tennék. Pl. valami apróságot, mondjuk egy radirt, vagy egy sütit, vagy valami apró képet egy motrról, vagy amit szeret, odatennék az asztalásra, úgy titkossan. aztán kérdezgetné, hogy kié, valami beindulna. Nem szólnék semmit, egyszer csak odajönne megkérdezni, hogy én adtam-e azt.

Vagy segítséget kérnék bármiben. Egy matekpéldában, vagy hogy hol kell keresni a térképen a hosszúsági köröket, vagy ilyesmi. Az általában meghatja az embereket, hogy ha arra méltatják, hogy segítséget kérnek tőle.

2012. szept. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!