Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért vagyok ilyen és hogyan...

Mért vagyok ilyen és hogyan tudnék ezen sürgősen változtatni vagy pszichológushoz kéne mennem?

Figyelt kérdés

Tegnap (szombaton) egyáltalán nem segítettem senkinek a disznóvágáson, ezért a kedvesem egy szót sem szólt hozzám azóta. Hol buzog bennem a kedv, a tenni akarás, hol meg olyan lusta vagyok, hogy az már engem zavar. Sajnos nincs munkám, viszont tanfolyamra járok, tanulok.

Hol nagyon gonosz, önző, kétszínű... vagyok, hol meg segítenék másoknak. Nem értem magam. Félek, hogy rámegy a kapcsolatom is.

2009. dec. 6. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy te gonosz csak lusta. Egyszerűbb kiszúrni másokkal mint végighalgatni és tényleges segiteni. Szed magad össze mert téleg egyedül maradsz.
2009. dec. 6. 21:55
 2/11 anonim válasza:
Lehet, hogy sch-d vagy bipód van---pszichológus!!!
2009. dec. 6. 23:11
 3/11 A kérdező kommentje:
utolsó hozzá szóló, ez a kettő mi? sch és bipó?
2009. dec. 7. 10:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Nincs semmi bajod,csak skorpió vagy.....
2009. dec. 7. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
sch=skizofrénia, bipó= bipoláris zavar, bár sztem ez azért túlzás.
2009. dec. 8. 02:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Kos vagyok.:)
2009. dec. 8. 08:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak lusta vagy. Nem vagy se önző, se kétszínű, én is sokszor lusta vagyok. De ha legyőzöd a lustaságod és segítesz néha az nagyon jó érzés szerintem. :) Úgyhogy győzd le a lustaságot és hajrá! :)
2009. dec. 8. 20:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak emiatt az egy napi lusti miatt vesztettem el a barátom is!
2009. dec. 9. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Mit értesz az egész napi lusti alatt?
2010. jan. 12. 14:18
 10/11 A kérdező kommentje:
egy napi lusti? Azt értem alatta, hogy nem csinálok semmi az ég egy adta világon, csak meresztem a seggem a tv vagy a gép előtt!
2010. jan. 13. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!