Talán mégis luxusprostinak kéne mennem?
Nagyon kivagyok. Érzelmileg totálisan csődöt mondtam. ÉS azt hiszem van egy pont ahol fel is adja az ember. :( Sose leszek szerelmes, érzelmileg sosem adhatom át magam igazán,mert akit én szeretnék az úgyis csak játszik velem ,a többi pasit meg én nem tudom szeretni ,ami valami képesség hiánya biztos -a lényeg így is úgy is használnak, akkor legalább fizessenek.
Kinézetre arcilag Madonnára hasonlítok mixelve még valakivel, és a szexuális kisugárzásom ami eleve érdekli az embereket. Én és a lelkem már nemigen érdekeli azokat akik nekem tetszenek.
Szóval régóta gondolkodom ezen mert ha már úgyis használnak, nekem érzelmileg így is úgyis szar ,legalább valami megtérülése legyen ..
26l
Nehogy prosti legyél már!Találsz olyat aki nem csak kihasználni fog,de ne legyél prosti.Fel a fejjel.
23F
"Talán mégis luxusprostinak kéne mennem?"
Az nemcsak elhatározás kérdése, ahhoz (rendkívüli) adottságok is kellenek, meg üzleti érzék, talpraesettség. És 26 éves korban elkezdeni kicsit késő. Ha nem vagy ügyes az önmenedzselésben vagy nincs egy sor rendkívüli tulajdonságod, akkor is lehetsz prostituált, csak nem luxus.
Nem jó döntéseket kétségbeesésből hozni, célszerűbb higgadt mérlegelés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!