Mit javasoltok , mit tehetek , min változtassak ?
Üdv
Segítség kellene , rengeteg problémám van. Csakis magammal. A lényeg az , hogy én egy magányos szerelmes alkat vagyok , akinek sosem jön össze semmi.Rengeteg dolog van bennem amin változtatnom kéne , talán az első az ,hogy
nem vagyok vicces , de talán ezt már orvosoltam , mivel nem is próbálok vicces lenni és kerülök minden ilyen szituációt, ha én viccet mesélek a végén nem a viccen röhögnek , hanem rajtam.
túl sokat beszélek? Mármint igen :D , ez nem kérdés rengeteget beszélek.Mindenki aki találkozott velem ,és jól ismer az tudja ,hogy nekem be nem áll a szám a semmiről is el tudok beszélni akár 20 percet , és ez nem vicc.De ha arra kerül a sor akkor bárkit meghallgatok.
Lányos a viselkedésem. Mindenki azt mondja ,hogy én vagy meleg vagyok , vagy lány.Igen lehet kicsit többet gesztikulálok a kelleténél és eléggé furcsa a járásom is és a testtartásom , de ezen ha akarnék sem tudnék változtatni én ilyen vagyok.Mellékesen : Én mindíg is a lányok társaságát élveztem , már általános óta mindíg a lányokkal dumálok , barátkozok. Sosem okozott gondot, élveztem mindíg is.
Nem vagyok társasági lény , de ez csak bizonyos esetekre igaz. Nem szeretek új emberekkel megismerkedni ,túlságosan kiszolgáltatottnak érzem magam a társaságukban. Egyszerűen próbálom elkerülni a komunikációt.
Nos igazából az a problémám ,hogy sosem volt barátnőm ,de én megtettem mindent az érdekében. És én megszakadok ,ha nem szerethetek senkit ,és nem szeretnek viszont.
+ egy pár infó magamról
17 vagyok
Talán átlagos ,vagy átlagon aluli , nemtudom.
Normális ruhákba járok , márkásakban. Nem vagyok csúnya abszolút.
Gimnáziumba járok.
Nem vagyok ostoba abban a témában amit szeretek abban jártas vagyok , bár azt nemnagyon veszik komolyan az iskolákban , mármint az én iskolámban és nem közkedvelt beszédtéma ( talán páran kitalálták már, nem a helyesírás ez a téma :D ) , bár annak tűnök mindenki szemében (ostobának) , egyszerűen hülyét csinálok magamból azok előtt akiket igazán kedvelek.
Nekem is vannak elvárásaim a lányokra nézve.Csak egy bizonyos típus jön be , aki emlékeztet valakire, egy jó barátnőre (nem párkapcsolati viszony , csak barátság), aki sosem szerett volna több lenni mint barát, hiába próbálkoztam.....
Mit javasoltok , mit tehetek , min változtassak ?
Szerintem nem a kinézetemmel van a gond, inkább a belsőmmel, lehet kicsit kevés az amit leírtam , de próbálom a legtöbbet megosztani ,bár elég nehéz ez számomra.
Erős önbizalomhiányban szenvedsz,rosszul ismered Önmagad.
Ne mesélj viccet,ha nem tudsz,én sem szoktam,mert nem megy.
Találd meg azt,ami Te vagy,ne görcsölj,bár ezt hiába mondom.
Nem hiszem,hogy nem vagy társas lény,hiszen érezhető a szeretet,elismerés,megbecsülés iránti vágyakozásod,ne írj ilyet,hogy nem vágysz kapcsolatokra.
Nyisd meg az elmédet,fogadd el Önmagad,mert ha magadat nem fogadod el,akkor másokat sem fogsz.
Persze,hogy vannak elvárásaid a lányokkal szemben.:))
Nekem van egy barátom,aki szintén igen nőiesen viselkedik,sokszor megkapja,hogy meleg,viszont imádják a lányok.Ő tudja ezt magáról,szereti magát,de 17 évesen,jó,tudom,nem a korodon múlik csak,keresd magad nyugodtan,lehetsz bizonytalan,mert erről szól ez a korszak.Ne görcsölj,és megtalálod azt,ami Te vagy,amire Neked szükséged van.
Szia! Nem mondanám, hogy nincs önbizalmad egyáltalán, szerintem csak arról van szó hogy beskatulyázod magad egy olyan testbe/lélekbe amit mégsem érzel a magadénak. Ha problémád van önmagaddal, bármilyen belső tulajdonságoddal, azt megtudod változtatni. Te magad nevezted meg a problémáidat, hogy nem vagy vicces, hogy lányosan viselkedsz, túl sokat beszélsz, nem vagy nyitott. Nagyszerű, hogy ezeket felismerted, innentől kezdve szépen lassan alakíthatod magadat. Próbálj meg férfiasabban viselkedni, kezdj el barátkozni srácokkal, legalább 1-2 fiú haverod legyen! Ha nem érzed magad humorosnak az nem azt jelenti, hogy nem is vagy az. Figyeld a visszajelzéseket, ha esetleg mondasz valami humorosat nevetnek-e rajta, stb. Ha zavar téged, vagy a többieket a túl sok beszéded, akkor próbálj meg csak akkor megszólalni ha muszáj. Értelmes, ne felesleges dolgokat szólj hozzá egy-egy beszélgetéshez. Legyél nyitott, közvetlen! Képzeld azt, hogy már minimum egyszer találkoztál az illetővel, így nem lesz olyan ismeretlen. Ha szeretsz beszélni, akkor könnyebben elcsevegsz ismeretlenekkel, de tartsd magad ahhoz, hogy ne legyél idegesítő, kerüld a felesleges beszédet. Kedvesen, egyenesen kommunikálj. A lányokkal szembeni elvárásaidat ne szűkítsd le egy fajta lányra mert először is minden egyes személy más, olyan lányt aki 'összetörte a szívedet' úgysem fogsz találni, keress inkább valakit akinek megfog a mosolya, akinek tetszik a stílusa, a haja, a szeme, avagy a benső adottságai. Másodszor pedig minél tágabb az érdeklődésed, annál nagyobb esélye van annak, hogy rád talál a szerelem. Csak mászkálj el, csinálj programokat! Érezd jól magadat a bőrödben, úgy hogy megváltozol vagy nem változol meg, ez már a te döntésed, csak szeresd magad! Régebben én is teljesen más voltam, de nem szerettem a személyiségemet és úgy döntöttem, változtatok. Összeírtam egy listát arról, milyen szeretnék lenni és leírtam mit kell ahhoz tennem, hogy ilyen legyek. Például nekem nagy gondom volt a zárkózottságom, leírtam tehát hogy nyitottabb, közvetlenebb akarok lenni. Ezt pedig úgy érhetem el, ha kedves vagyok és mosolygós az idegenekkel és az ismerőseimmel egyaránt. Összejött, egy rakás nagyszerű estét és élményt köszönhetek annak, hogy nyitottabb lettem. Megérte! (Egy közelebbi haverodtól/haverinádtól megkérdezhetnéd hogy mit gondol rólad, milyennek lát, ezzel is tágítva a magadról kialakított képet.) Sok sikert! :)
17/L
Először megkérdezed min változtass, aztán pár sorral lejjebb azt fejtegeted mi az amin "ha akarnál se tudnál" változtatni, megint lejjebb meg arról írsz mindent megtettél.
Mindenen lehet változtatni, ha te nem tudsz a hülye testtartásodon, járásodon, gesztikulációdon az azért van mert nem is akarsz. Hidd el ismerek elég embert akinek ez /és más is/ sikerült. Ehhez az kell hogy cikinek érezd az adott viselkedést, és időnként gondolj a változtatás lehetőségére. Valamiért te nem érzed cikinek hogy "lányos" vagy, ami egyáltalán nem baj! De akkor ne nyavalyogj és vagy legyél tényleg b*zi vagy ne foglalkozz vele és fogadd el hogy ezzel a viselkedéssel ennyire futja.
Az se normális hogy "egy barátodat" keresed az összes kiscsajban. Egy férfinak nincs szüksége lánybarátra, csak a b*zinak. A csajomnak is van egy ilyen "barátja", egy nulla ember (nem b*zi). Tehát vagy legyél b*zi vagy fogadd el ezt az egészet vagy változtass.
És azt a kérdést is feltehetnéd hogy miért akarsz te nőt. Mondjuk ennyi évesen nem csoda hogy fogalmad sincs és hülyeségeket beszélsz, én is ezt tettem. De az se ártana ha meghallgatnál értelmesebb, egészségesebb, érettebb embereket erről, és utána is olvasnál majd lassan hogy miről szól az egész.
Nem a másik nyomi lelkének az ápolgatásáról, az esetleg a következménye, velejárója lehet egy jó kapcsolatnak. Az se most lesz neked! Ezt nem cseszegetésből mondom, addig is csomó jó dolgot megtapasztalhatsz ha a nyavalygás helyett másra koncentrálsz.
Szerintem menj el egy prostituálthoz is, kiszellőztetné az agyadat egy qrás. Ha nem mersz akkor menj egy haveroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!