Mit javasoltok borotválás vagy gyantázás és miért pont az?
Borotválás
Előnye: Fájdalom mentes
Hátránya: Megerősödik a szörzet,gyorsabban nő
Gyantázás
Előnye: Tökéletesen eltünteti a szőrt és egy jó darabig újra se fog nőni
Hátránya: Iszonyatosan fájdalmas,legalábbis nekem az volt ezért inkább a borotválást választom,nem érdekel ha hetente/2 hetente meg kell ismételni akkor is inkább azt választom
Arc-gyanta
Láb-borotva
Csak mert így senki nem szokta. Légy különleges, egyedi!
Tudomásom szerint tévhit, hogy megerősödik a szőrzet a borotválástól.
Inkább optikai csalódás, hogy a borotvált felület látványának megszokása után a szőrös szőrösebbnek tűnik, mint előtte.
Van egy szőrszál. Az alja vastagabb, a teteje/csúcsa hegyesebb, vékonyabb...
Borotválásnál a tetejét leszeded, a töve benn marad...
Így mikor nő a szőrszál a teteje is vastag lesz..hiszen a benn maradt vastag rész nő ki(logikusan) először és az lesz így a "vékony csúcs"...így tovább...és így megerősödik a szőr...
Gyantázásnál kiszeded a tövénél így a kinövő szőr vékonyodhat vagy "legrosszabb esetben" ugyan úgy nő vissza...
gyanta: fájdalmas, hosszú távú megoldás
borotva: fájdalom mentes, rövid távú megoldás
Mind2-höz ajánlom a bőrradírt, mert a szőrszál visszanövésnél a túl kemény bőrön nem biztos, hogy átjut és szőrbenövés lesz belőle..
Bőrtől is függ persze, valakinek nem bírja a bőre a gyantát, kipattogzik tőle:)
Nekem speciel a lábamon borotválom és ritkul a szőr,annyira nem is mondanám,hogy erősödne.
A karomat 2 hónapja gyantáztattam le először és 2-3 hét múlva újra ugyanolyan szőrös volt!Csalódás volt,mert azt hittem tovább fog tartani,míg nem nő ki újra.
Vannak végleges megoldások is.
Ha nekem férfiként brutál szőrös hátam lenne, én bizony végleges szőrtelenítést vennék igénybe az adott területre.
Ha engem kérdezel, nem tudnám elképzelni, hogy a szakállamat gyantázzam, tehát borotva! :)
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!