Az emberek mért drogoznak?
Nem b@szott át senki :D Ezt egy dokumentum filmben fejtegették, hogy vannak jó hatásai is, mert növeli az inteligenciát, nem és mondtam :D
http://www.youtube.com/watch?v=tJ9F8rHrR38
Am. haver mondta hogy LSD-t kibróbálták és horror filmekből jöttek elő dolgok és nem mertek semerre menni, mert mindenhol zombik meg pókok mászkáltak.
Hát nem tudom hogy kipróbáljam e.
Akarok én ennyi f@szságot látni? :D Ha tényleg ennyire parázós inkább lesz@rom az összes drogot! Megvagyok én nélkülük.
Intelligenciát növeli...,aha,persze:D
Amúgy én nem haluztam tőle,de volt mikor rám jött a para,és nem tudtam miért,csak úgy paráztam..,mindamellett hogy szét voltam csúszva..,áááá,kegyetlen!!:D
Akkor lehet hogy egyszer csak kibróbálom :D
Állítólag növeli a képzelőerőt is stb. meg persze ha rá vagy állva van egy csomó hátránya is az LSD-nek
"most kajak mindenki kábítószert ajánlgat? :D"
Persze,gyere próbáld ki Te is:DD
"inkább rugj be,az kevésbé káros szerintem"
Testileg biztos, hogy sokkal károsabb az alkohol, mint az LSD vagy az egyéb pszichedelikus szerek. De ha nem megfelelően használják ezeket a szereket, akkor ezek mentális károkat okozhatnak a fejedben. Ezért érdemes rákészülni egy ilyen tripre lelkileg és szellemileg.
Ilyen szerekkel (Pl: ayahuasca) súlyos depresszióból gyógyítják ki az embereket. És ami tudatmódosító arra már egyből mondják, hogy káros (amit tudományosan nem tudnak alátámasztani) és már megy a c listára.Ez a magyar drogpolitika... Ahol az emberek beibogainozva huligánkodnak és biztos egy csomó alkohol és heroin függő rászokott. Nem beszélve a Harminról mert a mai fiatalok állandóan ayahascázva mennek diszkóba... nevetséges.
Ki mondta hogy nem iszok? :D
Hetente 1-2 alkalommal, de akkor nincs megállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!