Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek mért drogoznak?

Az emberek mért drogoznak?

Figyelt kérdés
Tudják hogy nem jó és mégis...
2012. szept. 2. 19:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem b@szott át senki :D Ezt egy dokumentum filmben fejtegették, hogy vannak jó hatásai is, mert növeli az inteligenciát, nem és mondtam :D

http://www.youtube.com/watch?v=tJ9F8rHrR38

Am. haver mondta hogy LSD-t kibróbálták és horror filmekből jöttek elő dolgok és nem mertek semerre menni, mert mindenhol zombik meg pókok mászkáltak.

Hát nem tudom hogy kipróbáljam e.

Akarok én ennyi f@szságot látni? :D Ha tényleg ennyire parázós inkább lesz@rom az összes drogot! Megvagyok én nélkülük.

2012. szept. 3. 18:02
 22/28 anonim ***** válasza:

Intelligenciát növeli...,aha,persze:D

Amúgy én nem haluztam tőle,de volt mikor rám jött a para,és nem tudtam miért,csak úgy paráztam..,mindamellett hogy szét voltam csúszva..,áááá,kegyetlen!!:D

2012. szept. 3. 18:07
 23/28 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy egyszer csak kibróbálom :D

Állítólag növeli a képzelőerőt is stb. meg persze ha rá vagy állva van egy csomó hátránya is az LSD-nek

2012. szept. 3. 19:23
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Olyan képzelőerőd lesz hogy besz@rsz!!!:DD Amúgy egyszer érdemes kipróbálni....
2012. szept. 3. 19:25
 25/28 anonim ***** válasza:
most kajak mindenki kábítószert ajánlgat? :D inkább rugj be,az kevésbé káros szerintem:D :S
2012. szept. 4. 00:27
 26/28 anonim ***** válasza:

"most kajak mindenki kábítószert ajánlgat? :D"

Persze,gyere próbáld ki Te is:DD

2012. szept. 4. 13:13
 27/28 mr.brown ***** válasza:

"inkább rugj be,az kevésbé káros szerintem"

Testileg biztos, hogy sokkal károsabb az alkohol, mint az LSD vagy az egyéb pszichedelikus szerek. De ha nem megfelelően használják ezeket a szereket, akkor ezek mentális károkat okozhatnak a fejedben. Ezért érdemes rákészülni egy ilyen tripre lelkileg és szellemileg.

Ilyen szerekkel (Pl: ayahuasca) súlyos depresszióból gyógyítják ki az embereket. És ami tudatmódosító arra már egyből mondják, hogy káros (amit tudományosan nem tudnak alátámasztani) és már megy a c listára.Ez a magyar drogpolitika... Ahol az emberek beibogainozva huligánkodnak és biztos egy csomó alkohol és heroin függő rászokott. Nem beszélve a Harminról mert a mai fiatalok állandóan ayahascázva mennek diszkóba... nevetséges.

2012. szept. 4. 13:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy nem iszok? :D

Hetente 1-2 alkalommal, de akkor nincs megállás.

2012. szept. 4. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!