Hol laktok félénk emberek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, azok az emberek akik szeretnének felszabadultak lenni, beszélgetni, ismerkedni de mégsem megy nekik, önbizalomhiányosak, beszéd közben szorongnak, vagy csak úgy általában. Kort, nemet (és lakóhelyet) írjatok, ha kérhetem!2012. aug. 26. 16:06
1/14 anonim válasza:
szerintem ezt nem lehet behatárolni, sok fele élnek..gyerekek, felnőttek egyaránt
2/14 A kérdező kommentje:
Napi több kérdést látok amiben arról írtok, hogy feszültek vagytok, nincs önbizalmatok, vagy iskolásoknál az oszály előtt ne kelljen beszélni, mert mindenki kinevet, stb. Ilyenkor hol vagytok? Nem akarok minden ilyen kérdést a "Hol laksz?" kérdéssel megválaszolni.
2012. aug. 26. 18:09
3/14 anonim válasza:
Nem értelek, miért fontos, hogy hol laknak?
4/14 A kérdező kommentje:
Mert hasonló vagyok/voltam én is és ilyen emberekkel szeretnék ismerkedni, persze csak ha az illető szintén ismerkedne és a közelben lakik.
2012. aug. 26. 18:14
5/14 anonim válasza:
És te hol laksz? Bpn?
Azért jó lenne, ha neten keresztül is próbálnál segíteni az embereken, az is sokat segíthetne!
6/14 A kérdező kommentje:
Nem Budapesten, hanem Kecskemét mellett, ami annyiból hátrány, hogy szinte nincs is közelben lakó az oldalon. Épp eleget beszélgettem már neten, hogy eldöntsem, inkább találkoznék ha lehetséges, minthogy a neten beszélgessek.
2012. aug. 26. 18:22
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Szükségem lesz rá.
2012. aug. 26. 18:30
9/14 anonim válasza:
Te a skizotip zavarral küszködőkre gondolsz? Azok mindenfelé vannak, de pont, hogy nem fognak ismerkedni... ez a betegségük lényege.
Találj egy akármilyen havert, azzal sörözgess és röhögjetek.
10/14 anonim válasza:
Hát én az idegenekkel való beszélgetésnél vagyok nagyon szorongós, meg sokszor a hétköznapokban is ilyen vagyok.Nem tudom már annyira elengedni magamat.sajnos:)
16/L Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!