Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek mért drogoznak?

Az emberek mért drogoznak?

Figyelt kérdés
Tudják hogy nem jó és mégis...
2012. szept. 2. 19:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
56%

Bánat? Szórakozás? Csak úgy?

Én párszor szívtam zöldet, úgy 4-5 alkalommal, de szerintem semmi értelme sincs.

http://www.youtube.com/watch?v=n3UlwVm3Hww

2012. szept. 2. 19:33
 2/28 anonim ***** válasza:
A csipsz kövérít de finom = megeszed. A pia se jó, de részegen jól érzed magad = megiszod. A bagó káros, de valamiért mégis szívják... Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
2012. szept. 2. 19:33
 3/28 anonim ***** válasza:
11%

Ezen az alapon: miért dohányoznak? Miért isznak?

A válasz abban keresendő, hogy elvesztették Istenben v. bármiben való hitüket és az emiatt a lelkükben képződött és tátongó űrt próbálják betömködni különböző pótszerekkel.

2012. szept. 2. 19:36
 4/28 anonim ***** válasza:
Van aki azért,mert így tudja feloldódni,elengedni magát.Én pl. elég zárkózott vagyok,nem vagyok nagy dumás, és nehezen oldódom fel társaságban,bulikban és anno mikor spurit vagy ekit nyomtam sokkal közvetlenebb voltam,dumáltam mint állat és könnyebben tudtam ismerkedni.Csajozásban is sokat segített a spuri,mert bátrabban mentem oda lányokhoz és sikerem is volt.De ez már a múlté,mert az egész nem ért annyit amennyi kárt okoz a szervezetben és személyiségben...
2012. szept. 2. 19:40
 5/28 A kérdező kommentje:
De látják mi történik... azért a csipszel nehogy össze hasonlítsd már... jó megértem az alja putri cigányokat mert más nem tudnak csinálni de van sok értelmes ember aki ezek miatt a szarok miatt ment tönkre
2012. szept. 2. 19:40
 6/28 anonim ***** válasza:
Azért, mert gyagyásak.
2012. szept. 2. 19:42
 7/28 anonim ***** válasza:
család....
2012. szept. 2. 19:44
 8/28 anonim ***** válasza:
a rezsit is ki kell fizetni,ha két szülőnek van gyereke akkor beiskolázni is kell ám meg ruhákat is kell venni. ha nem dolgoznának nem kapnának fizetést se,és nem tudnák fent tartani a családot.
2012. szept. 2. 19:51
 9/28 A kérdező kommentje:
Ennek mi köze a drognak?
2012. szept. 2. 19:52
 10/28 anonim ***** válasza:
8-as: ez igaz, de hogy jön ide?
2012. szept. 2. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!