Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek mért drogoznak?

Az emberek mért drogoznak?

Figyelt kérdés
Tudják hogy nem jó és mégis...
2012. szept. 2. 19:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

amúgy a veszélyesség mértéke épp az élvezeti értékében rejlik. A csipsz is jó, persze, van akinek a cigi is, annál kicsit jobb a pia, na és a drog... Próbáltad már?

Nem ajánlgatni akarom, de pl ha bekapsz egy ekit, már megis van az instant 3 órás boldogság és elégedettség érzés.

Na most, akinek ez máshonnan nincs meg, csak ezt keresi, mert mindenki át akarja élni.

2012. szept. 2. 20:00
 12/28 anonim ***** válasza:

"Nem ajánlgatni akarom, de pl ha bekapsz egy ekit, már megis van az instant 3 órás boldogság és elégedettség érzés.

Na most, akinek ez máshonnan nincs meg, csak ezt keresi, mert mindenki át akarja élni."

Ez igy igaz,de mikor már múlt a hatása meg tök magam alatt voltam tiszta letargikus állapotban voltam mindig...

2012. szept. 2. 20:03
 13/28 A kérdező kommentje:
aako kipróbálom :)
2012. szept. 2. 20:20
 14/28 anonim ***** válasza:
Mondtam hogy a fű szar volt, de LSD azt kibróbálnám, állítólag annak több a pozitív hatása, mint a káros.
2012. szept. 2. 20:29
 15/28 anonim ***** válasza:

" LSD azt kibróbálnám, állítólag annak több a pozitív hatása, mint a káros."

Én egyszer próbáltam,de SOHA többet!!Tisztára meg voltam zavarodva..,fúú,kegyetlen volt!!!És aludni is alig tudtam,szinte semmit!Nem tudom te milyen pozitiv hatást hallottál de sztem átb@sztak,h.lyére vettek!Ha rám hallgatsz nem próbálod ki,de te tudod...

2012. szept. 2. 20:35
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy meneküljenek a valóság elől. Nem tudod milyen sokat tud nyújtani (még, ha ideiglenesen is.) egy kis illúzió..
2012. szept. 2. 20:40
 17/28 anonim ***** válasza:

ma 20:35

Ha egy értelmes ember próbálja ki az LSD-t egész más. Bár a bugrisok esetében nem lehet semmit biztosra mondani. Van néhány drog, amit érdemes kipróbálni, mert felszabadítanak. Példának okáért a heroin sem rossz, ha ésszel élsz vele. Az alkohol kis mennyiségben szintén inspiráló.

2012. szept. 2. 20:55
 18/28 anonim ***** válasza:
A probléma ott van, hogy a heroinnal nem lehet ésszel élni. Nem volt olyan ember a Földön, aki napi egy adagot lövött be magának éveken keresztül. Vagy növelte az adagot és meghalt, vagy kínkeservesen leszokott, de meg nem gyógyult.
2012. szept. 2. 21:24
 19/28 anonim ***** válasza:
hát ha LSD-t akarsz fogyasztani akkor zárj be mindent:D
2012. szept. 3. 15:08
 20/28 anonim ***** válasza:
És ha be vagy LSD-ve akkor ne menj tömegbe,mert megőrülsz..,nem vicc!!Én nagyon szét voltam csúszva..
2012. szept. 3. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!