Az emberek mért drogoznak?
amúgy a veszélyesség mértéke épp az élvezeti értékében rejlik. A csipsz is jó, persze, van akinek a cigi is, annál kicsit jobb a pia, na és a drog... Próbáltad már?
Nem ajánlgatni akarom, de pl ha bekapsz egy ekit, már megis van az instant 3 órás boldogság és elégedettség érzés.
Na most, akinek ez máshonnan nincs meg, csak ezt keresi, mert mindenki át akarja élni.
"Nem ajánlgatni akarom, de pl ha bekapsz egy ekit, már megis van az instant 3 órás boldogság és elégedettség érzés.
Na most, akinek ez máshonnan nincs meg, csak ezt keresi, mert mindenki át akarja élni."
Ez igy igaz,de mikor már múlt a hatása meg tök magam alatt voltam tiszta letargikus állapotban voltam mindig...
" LSD azt kibróbálnám, állítólag annak több a pozitív hatása, mint a káros."
Én egyszer próbáltam,de SOHA többet!!Tisztára meg voltam zavarodva..,fúú,kegyetlen volt!!!És aludni is alig tudtam,szinte semmit!Nem tudom te milyen pozitiv hatást hallottál de sztem átb@sztak,h.lyére vettek!Ha rám hallgatsz nem próbálod ki,de te tudod...
ma 20:35
Ha egy értelmes ember próbálja ki az LSD-t egész más. Bár a bugrisok esetében nem lehet semmit biztosra mondani. Van néhány drog, amit érdemes kipróbálni, mert felszabadítanak. Példának okáért a heroin sem rossz, ha ésszel élsz vele. Az alkohol kis mennyiségben szintén inspiráló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!