Miért látja a legtöbb nő kövérnek, rondának magát?
Hát vagy azt akarják kicsikarni az emberből, hogy de, szép vagy, vagy máik lehetőség a túlzott megfelelési vágy, és kevés önbizalom. Túl sok a szép nő, pláne a filmekben, újságokban, és hiába PS. szinte mind, akkor is olyanok akarunk lenni, mert a férfiak bizony látszik hogy igen megnézitek őket, és ugyanezt a hatást akarjuk elérni.
Sok nő csak rimánkodik hogy csúnya és ronda míg más elkezd tornázni, és saját stílust keresve igazán szép nő lenni:P
Én gyönyörű vagyok. De nem kérdeztem senkit.
:-P
Az egyik részük tényleg ronda és/vagy kövér.
A másik részük csak azt akarja hallani, hogy "nem is vagy ronda/kövér".
És vannak a téynleges önértékelési problémával küzdők, de ők elenyésző arányban vannak.
Amúgy nem látják ők rondának magukat.
Egyszerűen azért nyafognak itt amiért a legtöbb nő feltölt magáról 150 képet amin pózol a Facebookra, meg a gyerekéről, meg a kutyájáról, meg a cejelméről, meg az esküvőjéről meg anutájáról, meg a kicscajádjáról, meg minden sz@rról és legyekről is ami arra rászáll, hogy VELE FOGLALKOZZANAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!