Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindig bámul a távolságin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig bámul a távolságin egy srác akkor az azt jeleni, hogy tetszek neki? Vagy lehet, hogy rondának tart és azért néz mindig?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, de reménykedek az első lehetőségben:$ igazából átlagos külsejű lány vagyok. de ma délután is minimum 4szer láttam, hogy néz de tök hosszú ideig.és minden nap ez van...

fiúk ti csak azokat nézitek meg akik tetszenek is nektek?kort is légyszi

2012. márc. 29. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem csak azokat nézem, aki tetszik, de ha nem vagy extrém randa, akkor elképzelhető, hogy azért néz, mert vonzónak tart. Egy mosollyal mindent kideríthetsz.
2012. márc. 29. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:

egyértelmű amelyik csajhoz ma odamentem az haverjaim szerint átlag alatti, nekem meg egy angyal... relatív... :D

nyújtsd ki a nyelved vagy valami, hogy jelezz neki :D

f18

2012. márc. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!