Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác, akinek vékonyabb lábai vannak, de ezt nem bánja, sőt büszke rájuk?
Figyelt kérdés
Van olyan fiú, aki nem is szeretne magának vastag, erős lábakat, hanem büszke a csinos, inkább vékony, nemesebb vonalú lábaira?2012. márc. 29. 04:50
1/6 anonim válasza:
a nemesebb vonalú mióta szinonímája a csenevésznek? :D
2/6 anonim válasza:
Nekem vékony lábaim vannak.
Semmi bajom nincs velük.
3/6 anonim válasza:
Ez már egyszer volt... menj el travinak, a pasik imádni fogják a lábaidat :)
4/6 anonim válasza:
nekem elég vékony, de a vádlimra büszke vagyok, mert überszép, és kemény:) a combomra már nem vok annyira büszke
5/6 anonim válasza:
Nincs olyan férfi aki nem akarna erős lábakat, mivel az erő legalább 50%-ban a lábakban generálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!