Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na aról lene szó hogy én elgég félék srác vagyok és szeretnék magamnak egy barátnőt szerezni de nemtom hogyna fogjak hozá de hogy mit mondjak neki meghogy hogyan közeledjek hozá?
Figyelt kérdés
kérel lásatok le tanácsokkal.
és ne röhöjetek ki
2012. márc. 26. 15:36
1/16 anonim válasza:
minden szavad hibás hogy lehet így élni??? egyetlen helyes betűt nem tudtál írni...
2/16 anonim válasza:
ez a hozzáállás nem jön be a csajoknak. Légy magabiztosabb, lazább. Alakíts a külsődön is hogy jól érezd magad a bőrödben. El kell hinned magadról, hogy jó pasi vagy.
3/16 anonim válasza:
4. válaszolóhoz még annyit tennék hozzá, hogy írj rendesen. Határozottan gáz, ha valakinek úgy akarsz tetszeni, hogy azt se tudja szegény illető, mit akarsz.
4/16 anonim válasza:
Ügess szépen fel a Taigetoszra és nézd meg, hogy ott van-e anyád! Lefelé meg a gyorsaság kedvéért jöhetsz szabadesésben.
De, hogy valami jó is érjen ma: Én nem röhögtelek ki. Sírtam.
Szánalmas, analfabéta abortum.
5/16 A kérdező kommentje:
hát ez nem valamiszé hogy ijet irtok
:( nekem soh semi nem sikerül ;(
2012. márc. 26. 15:59
6/16 anonim válasza:
Mert balf@asz kis segg vagy.
Az öngyilkosságon még nem gondolkodtál? :)
7/16 anonim válasza:
Mire ezt végig olvastam kifolyt a szemem..komolyan miért nem lehet normálisan írni?
Amúgy a többiek a választ már fentebb megadták.
8/16 anonim válasza:
azt magyarázd már meg hogy mi éne tuc ey noáis szt leir iMM???????
9/16 anonim válasza:
téged nem szabadott volna kiengedni az állatkertből, Csita, ember nem él ennyi ésszel.
10/16 anonim válasza:
Nem érted? Pedig világos. Azt írja, hogy opsrfgseughzhsrvgrhj!? Egyértelmű.
"Kedves" kérdező! Inkább próbáld meg az anyanyelveden: Vau. Vau-vau. Grrrrrrrrr... Vaúúúúúúúúú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!