Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi számít kövérnek?
Figyelt kérdés
166 cm vagyok 62 kilóval.Ez már kövér? Alkatra körülbelül akkora vagyok mint Janicsák Veca mostanában.2012. jún. 13. 23:46
2/16 A kérdező kommentje:
hát nem egy vékonyság a csaj
2012. jún. 13. 23:49
3/16 anonim válasza:
Na ez már kövér (0:08-nál a műsorvezetőnő arckifejezése mindent elárul :D):
4/16 anonim válasza:
csak a számok alapján kép nélkül csak találgatni lehet
5/16 anonim válasza:
Linkelj képet. Mer lehet valaki alacsony és súlyos, attól még nem feltétlenül kövér...
Vagy számold ki a BMI-det... :)
6/16 anonim válasza:
166-hoz az 56 az ideális te 6 kilóval több vagy az még az elfogadható kategória.
7/16 anonim válasza:
CSak, hogy tudd kérdező, ezen az oldalon olyan emberek írják az összes lánynak, hogy kövér, akik egy másik kérdést telisírnak a kommentjeikkel, hogy miért nincs nőjük x éve. nem vagy kövér, tornázni megéri, mert jót tesz a testnek és a léleknek is+ az egészséges táplálkozás is. felesleges rágörcsölni.
8/16 A kérdező kommentje:
a bmi-m 23.5
2012. jún. 13. 23:54
9/16 anonim válasza:
Sajnos nekem már nem jönnél be ilyen alakkal. EGy 166cm magas lány nálam úgy max 55kg lehetne és akkor még szexinek és vonzónak találnám. De nem kell sokat dolgoznod és lemegy az a pár kiló. Képzeld én meg épp azért parázok, mert túl vékony vagyok így most edzek, hogy nagyobb, férfiasabb testem legyen.
10/16 anonim válasza:
Ugyan Janicsák Veca nem is kövér,csak túl öregasszonyos arcra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!