Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi számít kövérnek?
Figyelt kérdés
166 cm vagyok 62 kilóval.Ez már kövér? Alkatra körülbelül akkora vagyok mint Janicsák Veca mostanában.2012. jún. 13. 23:46
11/16 Stojkovic válasza:
Janicsák Veca bitang jó nő, szóval ha alkatilag rá hasonlítasz, akkor nem kell aggódnod. ;)
12/16 anonim válasza:
azért azon elgondolkoztam, hogy a 9-esnek volt-e már bnője
13/16 anonim válasza:
Én 167 cm vagyok és 64 kb, ássam el magam a kert végében? Egyébként nem a kilókon múlik, lehet, hogy ha képet látnánk a kérdezőnek 55 se tippelnénk. Nem olyan könnyű azt megállapítani.
15/16 anonim válasza:
Janicsák Veca alakjával semmi gond, de nekem annyira izgató, mint egy guminő, szóval semennyire :D
16/16 anonim válasza:
166 cm és 62 kg egyáltalán nem kövér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!